Uusi lukijakilpailu: Bongaa palkinto!

Puutalobaby

Kun olimme Rokkibeibin Annen kanssa arponeet onnistuneesti ne hianot vaunuilijan kädenlämmittimet ja löytäneet Mammasta ilahtuneen voittajan, Anne kysäisi, että olisiko minulla vielä muita ideoita blogiyhteistyöhön.

Ja voi, kyllähän niitä ideoita aina riittää! :)

Niinpä päätimme polkaista pystyyn tällaisen uuden, vähän erilaisen ja hieman pitkäkestoisemman lukijakilpailun. Annoimme sille ihan nimenkin:

Bongaa palkinto!

Arvaa, kuka bongasi LAATIKOLLISEN palkintoja? Rokkibeibi!Ja kilpailun idea kuuluu siis näin:

Kerran viikossa (peräti kuuden viikon ajan) "piilotan" johonkin uuden bloggaukseni kuvaan jonkin tuotteen, jota Rokkibeibi-nettikauppa myy. Ja ensimmäinen lukija, joka bongaa kyseisen tuotteen JA huudahtaa bloggauksen kommenttikenttään sanan "Rokkibeibi!", voittaa sellaisen omakseen!

Nopeus siis ratkaisee!

Vastaukseen tulee laittaa paitsi tuo avainsana "Rokkibeibi" myös bongattu tuote ja jonkinlainen oma yhteystieto kuten sähköpostiosoite. (jos on rekisteröitynyt, yhteystietoa ei tarvitse ensihätään)

*******

 

Harjoitellaanpa:

Oletetaan, että tämä tämänkertainen kuva olisi jo kilpailussa mukana. (ei siis vielä ole) Hmm, onkohan siinä jotain Rokkibeibin myymää tuotetta...? Vauva - ei. Kirahvihelistin - ei. Takana häämöttävä käsinukke - ei. Hmm.

Het-ki-nen: minkäs kirahvin jalat tuossa laatikon päällä olevassa lapussa häämöttävätkään...? Myyköhän Rokkibeibi.... MYY!

Eli kommenttikenttään pikapikaa:ROKKIBEIBI! Bongasin Sophie-kirahvin!

t. kristaliina@hotmail.com

...ja jos olin nopein, voitin purukirahvin omakseni - jee!

*******

 

Eli:

Palkintotuote voi olla siis piilotettu minkä tahansa tulevan blogikirjoitukseni kuvaan. Kannattaa siis katsella kuvia silmä tarkkana!

Jotkut palkinnot voivat olla selvästi näkyvillä, toiset taas hyvinkin salakavalasti piilotettuina. Myös palkintojen suuruus vaihtelee, tyyliin vauvanlusikasta huomattavasti arvokkaampiin palkintoihin.

Jos palkintoa on saatavilla useampana eri värinä/kuosilla, voittaja voi tietysti myöhemmin valita itselleen mieluisimman.

Helpottaakseni bongaamista voin vielä luvata, että teen palkintoja sisältävät bloggaukset arkipäivisin ja "ihmisten aikaan" (n.klo 8-18). Että ei kenenkään tarvitse yöllä kolmelta tarvitse nousta nettiin Rokkibeibiä huutelemaan :)

*******Ja vielä vink vink:

Kantsii siis käydä etukäteen vilkuilemassa Rokkibeibin nettikaupasta, että minkä tyylisiä tuotteita kuvista voi bongailla. Kantsii myös painaa tuo Rokkibeibin nimi (ja oikea kirjoitusasu!) mieleen, jotta ei tarvitse sitten miettiä, että mikäs hemmetti se tunnussana sitten olikaan...

Ja veikkaanpa, että joskus voittaja voi olla ihan sekunneista kiinni. Muutaman silmänräpäyksen saattaa voittaa sillä, jos on Lilyn rekisteröitynyt käyttäjä - tällöin vastaukseen ei tarvitse naputella omaa sähköpostiosoitettaan, kun näen vastaajan nimen automaattisesti. Koska aika tärkeää on tietysti se, että pystyn luotettavasti tietämään, kuka voittavan vastauksen on antanut :)

*******...että sellainen kilpailu :)

Miltäs kuulostaa?

Ensimmäinen (enemmän tai vähemmän) piilotettu palkinto bongattavissa siis jo ihan-ihan lähipäivinä! 

ps. Tässä kilpailussa on kyse siis blogiyhteistyöstä: Rokkibeibi lahjoittaa kilpailun palkinnot. Tulevien bloggausten aiheet ovat kuitenkin ihan 100 % omiani, ja myös kaikki bongattavat palkinnot ovat minun valitsemiani :)

Kommentit

HelloAochi

Oi, rokkibeibi. Raskausaikana himoitsin sieltä limenvihreitä vaunuja, jäivät kuitenkin hankkimatta.

iity-
Puolivahingossa

Voi hitsi, mulle ois sopinu paljon paremmin noi yöbloggailut. :D

Amma (Ei varmistettu)

Mikä ihmisten aika tuo klo 8 oikein on, meidän pikku nahkavekkari nousee vasta kympiltä!

Mut saiskohan tästä nyt sen viimesen kipinän rekisteröitymiselle..

Vierailija (Ei varmistettu)

Äh, jotenkin tää kaupallinen hehkutus ei yhtään sovi sun blogin tyyliin. Menee maku koko jutusta. :(

No, eipä noihin lusikka-arvointoihin ole tietenkään pakko osallistua. Varsinkaan kun ei ole vauvaikäisiä enää taloudessakaan.

S-S

Argh, aina löytyy narisijoita... Mun oli tarkoituksena kommentoida jo ennen edellistä marinaa, että onpas kivasti ja kekseliäästi toteutettu blogiarvonta! :)

HelloAochi

Minustakin arvonnat on tosi kivoja, vaikka en olekaan koskaan voittanut mitään.

Suvi_k (Ei varmistettu)

Nyt on rekisteröidytty ja tämä on virallinen testing-kommentointi :)

Mamma
Mamman Sähkövatkain

:D ihanaa :) Jos onni potkasis siis useamminkin :P nyt kaikki mammat ihan varpaillaan joka aamu bongailemassa ihanuuksia :) Ihana idea, en oo koskaan ennen tainnu tälläseen systeemiin edes törmätä. LOSTAVAA!

Enni

Tämä kilpailu on hauska ja sun blogi on rokkia :) Ihanaa. Uusia postauksia silmäkovana odotellessa.

 

Kristaliina
Puutalobaby

Suvi_K, tervetuloa rekisteröityneenäkin :) Ja joo Amma, tunnarit vaan kehiin sinnekin. Muutenkin kyllä suosittelen tuota rekisteröitymistä (tämä ei ole kaupallinen mielipide vaan ihan omani :D ), jos esim. seuraa useampia palstoja Lilyssä. Ilmoitusten seuraaminen (uudet jutut & tulleet kommentit niistä jutuista, joihin on itse kommentoinut) on yhtä koukuttavaa kuin Facebookin notificationsien katselu - tai siis itselläni on kyllä nykyisin enemmän vipinää Lilyssä kuin henkilökohtaisessa Facebookissa. Blogeissa on somen tulevaisuus?

Hei joo ja Vierailijan (13.56) narina on kyllä ihan aiheellinen ja hyvä saada mielipiteitä tuohonkin suuntaan. Puutalobabyhän ei ole ollut (eikä tule olemaankaan) mikään kaupallinen palsta ja lupaan, että sellaiseksi se ei muutu jatkossakaan. Olen itse asiassa jossain määrin samaa mieltä Vierailijan kanssa: rehellisesti sanottuna olen itsekin lopettanut joskus muutaman ex-lemppariblogini seuraamisen, kun on alkanut nyppiä liiallinen mainostus... Eli sellaiseen en aio sortua itse: tämä palsta on juuri tällainen siksi, että se on minun/meidän perheen näköinen juuri näin :)

Olen kuitenkin ajatellut, että hyvin-hyvin maltillisissa määrin jotkut tämän tyyppiset kilpailut voisivat olla ihan piristäviäkin, ja siksi esim. tähän keksin tällaisen vähän erilaisen toteutustavan... Lupaan kuitenkin Vierailijalle ja muillekin, että Puutalobaby pysyy Puutalobabynä jatkossakin! ...vaikka joskus täällä siis joku lukijapalkinto arvottaisiinkin :)

Kristaliina
Puutalobaby

Hihii, ja tuosta ajoituksesta vielä - todennäköisesti klo 8 ei tule bloggauksia täältäkään päästä :D Silva herää tavallisesti kahdeksalta, ja sitten vaipanvaihtoa ja aamupalasosetta ja ainakin pari kuppia kahvia ja ja ja...

Hmm mutta Silvan ensimmäisten päikkäreiden aikaan varmasti kyllä :)

Kristaliina
Puutalobaby

Hehee, munhan pitäis alkaa myyntinaiseksi :D ...mutta en ala :)

Tervetuloa siis rekisteröityneenä sullekin, Paulita! :)

...ja eihän se rekisteröityminen tosiaan tietty pelkästään tähän kilpailuun liity, vaan tässä matkan varrellahan tänne on syntynyt tällainen kiva "yhteisö": kiva tuntea lukijoita nimeltä (=vakinimimerkiltä). Oon kyllä aina yhtä iloinen, kun tuo yläosan "ilmoitukset"-kohta muuttuu punaiseksi ja tietää, että siellä on joku kommentti odottamassa :) Seurailen tosiaan sitä kohtaa nykyään paljon aktiivisemmin kuin omaa Facebookiani - ihme on tapahtunut, että joku on kiilannut mulla Facebookin edelle :)

Enni

Mukavaa olla rekisteröitynyt tosiaan tuon syyn vuoksi, että saa noita ilmoituksia itselleen tärkeimmistä blogeista. Minä en vaan ole saanut useista yrityksistäni huolimatta laitettua tänne mitään kuvaa. Ihmeset kun muistais niin paljon paremmin kuvan perusteella. Osaisiko joku auttaa.. siihen taitaa tulla kuvan latauksen yhteydessä "error" tai jotain muuta yhtä pelottavaa..

Kristaliina
Puutalobaby

Hei onkohan sulla liian isokokoinen kuva? (liian painava siis) 2 M on muistaakseni raja.

Itse pienentelen kuvia picture managerilla laittamalla edit picture > resize ja siihen vaikkapa luvuksi 70 prossaa alkuperäisestä. Kantsii kokeilla, jos sulla on picture manager tai joku vastaava kuvanmuokkausohjelma käytössä!

Yleensä en osallistu arvontoihin, mutta tämä oli sen verran kivasti järkätty että oli pakko rekisteröityä Lilyyn.

Kiitos mahtavasta hyvän mielen blogista! :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.