Uusi lukijakilpailu: Bongaa palkinto!

Kun olimme Rokkibeibin Annen kanssa arponeet onnistuneesti ne hianot vaunuilijan kädenlämmittimet ja löytäneet Mammasta ilahtuneen voittajan, Anne kysäisi, että olisiko minulla vielä muita ideoita blogiyhteistyöhön.

Ja voi, kyllähän niitä ideoita aina riittää! 🙂

Niinpä päätimme polkaista pystyyn tällaisen uuden, vähän erilaisen ja hieman pitkäkestoisemman lukijakilpailun. Annoimme sille ihan nimenkin:
Bongaa palkinto!

sdc15489.jpg

Arvaa, kuka bongasi LAATIKOLLISEN palkintoja? Rokkibeibi!

Ja kilpailun idea kuuluu siis näin:

Kerran viikossa (peräti kuuden viikon ajan) ”piilotan” johonkin uuden bloggaukseni kuvaan jonkin tuotteen, jota Rokkibeibi-nettikauppa myy. Ja ensimmäinen lukija, joka bongaa kyseisen tuotteen JA huudahtaa bloggauksen kommenttikenttään sanan ”Rokkibeibi!”, voittaa sellaisen omakseen!

Nopeus siis ratkaisee!

Vastaukseen tulee laittaa paitsi tuo avainsana ”Rokkibeibi” myös bongattu tuote ja jonkinlainen oma yhteystieto kuten sähköpostiosoite. (jos on rekisteröitynyt, yhteystietoa ei tarvitse ensihätään)

*******
 

Harjoitellaanpa:

Oletetaan, että tämä tämänkertainen kuva olisi jo kilpailussa mukana. (ei siis vielä ole) Hmm, onkohan siinä jotain Rokkibeibin myymää tuotetta…? Vauva – ei. Kirahvihelistin – ei. Takana häämöttävä käsinukke – ei. Hmm.

Het-ki-nen: minkäs kirahvin jalat tuossa laatikon päällä olevassa lapussa häämöttävätkään…? Myyköhän Rokkibeibi…. MYY!

Eli kommenttikenttään pikapikaa:

ROKKIBEIBI! Bongasin Sophie-kirahvin!
t. kristaliina@hotmail.com

…ja jos olin nopein, voitin purukirahvin omakseni – jee!

*******
 

Eli:

Palkintotuote voi olla siis piilotettu minkä tahansa tulevan blogikirjoitukseni kuvaan. Kannattaa siis katsella kuvia silmä tarkkana!

Jotkut palkinnot voivat olla selvästi näkyvillä, toiset taas hyvinkin salakavalasti piilotettuina. Myös palkintojen suuruus vaihtelee, tyyliin vauvanlusikasta huomattavasti arvokkaampiin palkintoihin.

Jos palkintoa on saatavilla useampana eri värinä/kuosilla, voittaja voi tietysti myöhemmin valita itselleen mieluisimman.

Helpottaakseni bongaamista voin vielä luvata, että teen palkintoja sisältävät bloggaukset arkipäivisin ja ”ihmisten aikaan” (n.klo 8-18). Että ei kenenkään tarvitse yöllä kolmelta tarvitse nousta nettiin Rokkibeibiä huutelemaan 🙂

*******

Ja vielä vink vink:

Kantsii siis käydä etukäteen vilkuilemassa Rokkibeibin nettikaupasta, että minkä tyylisiä tuotteita kuvista voi bongailla. Kantsii myös painaa tuo Rokkibeibin nimi (ja oikea kirjoitusasu!) mieleen, jotta ei tarvitse sitten miettiä, että mikäs hemmetti se tunnussana sitten olikaan…

Ja veikkaanpa, että joskus voittaja voi olla ihan sekunneista kiinni. Muutaman silmänräpäyksen saattaa voittaa sillä, jos on Lilyn rekisteröitynyt käyttäjä – tällöin vastaukseen ei tarvitse naputella omaa sähköpostiosoitettaan, kun näen vastaajan nimen automaattisesti. Koska aika tärkeää on tietysti se, että pystyn luotettavasti tietämään, kuka voittavan vastauksen on antanut 🙂

*******

…että sellainen kilpailu 🙂

Miltäs kuulostaa?

Ensimmäinen (enemmän tai vähemmän) piilotettu palkinto bongattavissa siis jo ihan-ihan lähipäivinä!

 

ps. Tässä kilpailussa on kyse siis blogiyhteistyöstä: Rokkibeibi lahjoittaa kilpailun palkinnot. Tulevien bloggausten aiheet ovat kuitenkin ihan 100 % omiani, ja myös kaikki bongattavat palkinnot ovat minun valitsemiani 🙂

Kommentit (15)
  1. Yleensä en osallistu arvontoihin, mutta tämä oli sen verran kivasti järkätty että oli pakko rekisteröityä Lilyyn.

    Kiitos mahtavasta hyvän mielen blogista! 🙂

  2. Hei onkohan sulla liian isokokoinen kuva? (liian painava siis) 2 M on muistaakseni raja.

    Itse pienentelen kuvia picture managerilla laittamalla edit picture > resize ja siihen vaikkapa luvuksi 70 prossaa alkuperäisestä. Kantsii kokeilla, jos sulla on picture manager tai joku vastaava kuvanmuokkausohjelma käytössä!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *