Väliaikablarse

Luulitteko jo?

No niin mekin.

Illalla oltiin jo lähdössä. Ja yöllä sitä vasta lähdössä oltiinkin. Valvoin neljä tuntia supistusten välejä laskien. 8 minuuttia neljän tunnin ajan; jännitin että kestetäänkö aamuun. Lopulta joskus ennen kuutta aamuyöllä nukahdin – ja supistukset olivat poissa.

Sitten Silva alkoi oksentaa. Megaflunssa ja liikaa räkää.

*******

Että sellaisia kuulumisia tänne. Paljon erilaisia tuntemuksia (kuukautiskipumaista kouristelua – oliko teillä sellaista?), mutta vähän suoraa actionia.

Jos sitä räkäoksentamista ei lasketa.

Tämän kaiken keskellä puutalossa tänään ihan hurjasti huvitusta on herättänyt tämä:

blarse.jpg

Blarse.

Kommentit (35)
 1. Arabian osasto
  3.4.2014, 09:42

  Voi ei – inhaa kuulla, että Silvalle tuli flunssa! Toivottavasti ei sentään tarttunut meiltä… Meillä ipana sairastui pari päivää käyntinne jälkeen flunssaan. 🙁 Hitsit, jos olisimme tienneet, että omalla naperolla on flunssa tulossa, niin olisimme kieltäneet tulemasta – mutta valitettavasti sitä ei tietenkään etukäteen voi tietää. Tarhalapsilla kun aina tuppaa nenäkin vuotamaan pikkuisen koko talvikauden, niin että siitäkään ei voi päätellä yhtään mitään.

  Tsemppiä paranemiseen ja synnytykseen valmistautumiseen joka tapauksessa koko perheelle! Toivottavasti blarse kestää tämän härväyksen. 😀

  1. Joo, ei noista voi tietää – ja saattoi hyvin tulla esim. tanssitunnilta tai muskaristakin, sunnuntaina alkoi. Tai mistä tahansa muualtakin 🙂 Mutta Joel oli jo kysellytkin, että teidän naperolta oli ainakin mennyt nopeasti ohi, toivottavasti siis on just se jokuhelpostiohimeneväpöpö 🙂 Meilläkin on tänään jo ehkä vähän parempi päivä kuin eilen; eilen oli pahin…

   Kiitos tsempeistä, täällä tilanne ennallaan edelleen 🙂

 2. Jokojokojoko? Kyllä se sieltä! Ihan samoja tuntemuksia kun mulla molemmissa synnytyksissä, etenkin tokassa oli tota supistaa ei supista, lopulta puhkoivat kalvot kun mitään ei tapahtunut. Silloin oli tosin jo rv 41+1 :).Ja mä oon miettinyt sitä kun synnäriltä aina sanotaan että ”tule sitten kun et enää kestä ilman kivunlievitystä”. Mitä jos kestää koko synnytyksen ilman kivunlievitystä? Minä imppasin sitä ilokaasua (<3) pari viimeistä tuntia, mut jotkuthan ei tarvitse mitään.

  1. Noku ei vieläkään! Supistuksetkin on just nyt tauonneet…

   Ilokaasu ♥

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *