Vau mikä päivä!

Voi hitsi mä olen iloinen tästä päivästä!

Kampissa oli aivan hurjan hauskaa. Pikkuväki-myymälä oli ihan pullollaan porukkaa, ja minä siellä säntäilin hyllyjen väleissä etsimässä sopivia vaatteita stailattaville. Kivaa, en osaa oikein muuta sanoa; fiilis oli vaan jotenkin niii-iii-iin hyvä!

Mutta huh, en hengähtänyt koko päivänä! Kerran taisin käydä hörppäämässä pari suullista vettä. Menin Kamppiin jo pari tuntia etuajassa ”sisustamaan” itselleni omaa stailauspistettä näyteikkunaan (oma idea – ja siitä tuli mun mielestä aika kiva! kuvia tulossa myöhemmin) ja muutenkin valmistautumaan hommaan. Ja seuraavan kerran vedinkin henkeä sitten vasta kuudelta, kun Kampin myymälät alkoivat sulkea oviaan. Hurjaa. Voin sanoa, että homman jälkeen take awayna haettu Satkarin Paneer Chili maistuu juuri nyt (kyllä, syön samalla kuin kirjoitan) ihan poikkeuksellisen hyvältä. Mmm.

Käyn myöhemmin kuvia tarkemmin läpi ja bloggaan tunnelmista – mutta en malta olla laittamatta ihan näin tuoreeltaan pari makupalakuvaa. Tällaisia ihania stailattavia mulla oli:

puutalobaby synttärikolmikko.jpg

Vauhtitripletti varustautui sirkus-teemaisiin synttäreihin. Ei hitsi, mun täytyy laittaa myöhemmin näiden tyttöjen sirkustaiteilukuvia – voin olla aika varma, että kukaan tänään Kampissa stailatuista ei vetänyt niin hienoja siltakaatoja kuin tämän kolmikon vanhin!

puutalobaby_teknista_taaperolle_0.jpg

Sitten varustettiin ”amatööriäidin” taapero ensimmäiseen ulkoleikkitalveensa. Teknistä pukeutumista, vedenpitävyyttä ja lämpöä – ja tuli paljon sellaista tietoa teknisestä pukeutumista, mikä mullekin oli ihan uutta.

puutalobaby kuravaatteet taaperolle.jpg

Tämä taapero puolestaan varustettiin syksyn kuraleikkeihin – ei muuten kastu! Eikä tule kylmä; alle teknistä vaatetta täälläkin.

puutalobaby ekaluokkalaiselle.jpg

Ekaluokkalaisen osalta syntyi valinnan vaikeus: kouluvaatteita piti saada, mutta onko parempi tämä…

puutalobaby ekaluokkalaiselle sisävaatteet.jpg

…vai tämä? Taisi käydä niin, että kassan kautta lähtivät loppujen lopuksi molemmat 🙂

puutalobaby poikamaista päivähoitoon.jpg

Ja loppuun vielä niin vauhdikas veikko, että kamera ei tainnut ehtiä tarkentamaan kertaakaan. Aivan totaalisen mainio muksu – en ole varmaan ikinä tavannut näin liikkuvaista ja hyväntuulista pikkuheppua. Hänelle etsittiin poikamaista sisävaatetta päiväkotiin; ja löydettiin myös iso nippu värikästä ja pirteää.

 

Mutta yksi harmitus silti – ehdin tätä jo Facebookin puolellakin vähän surkutella. Päivä oli niii-iiin hurjan vauhdikas, että stailattavien lisäksi ehdin jutella vain ihan muutaman kanssa. Iso anteeksipyyntöni, jos olen siellä vaan viilettänyt menemään enkä pysähtynyt juttusille… Olin kuvitellut, että hei sitten joka välissä ehdin varmasti jutella monen kanssa – mutta missä välissä, ei siellä ollut yhtään väliä 🙂

Anteeksi siis! Anteeksi, anteeksi, anteeksi!

Harmittelun ohessa kotimatkalla ratikassa alkoi muhia idea: hei pitäiskö joskus järjestää ihan sellainen oikea lukijatapaaminen? Sellainen, jossa olisi aikaa ihan vaan jutella ja vaihtaa kuulumisia. Voi hitsi, se olisi kivaa. Saisi kasvoja tutuille nimimerkeille ja myös ”hiljaisille” lukijoille. Nyt syntyi ainakin nämä viisi uutta lukijatuttavuutta, ja ehkä saman verran muista äideistä (ja yhdestä isästäkin), joiden kanssa ehdin muutaman sanan vaihtaa. Mutta lisää, lisää! Mähän alan tässä ihan ahneeksi, haluan lisää nähdä teitä livenä 🙂

Miltäs idea kuulostaisi?
(mitään oikeita toteutusideoita minulla ei siis vielä ole – tämä nyt vain tällainen ihan tuore, vastasyntynyt ajatusalku…)

Kommentit (24)
  1. Joo, lukijatapaaminen joo!!! 

    Ei mulla muuta. 🙂

  2. Lukijatapaaminen kuulostaa aikas hauskalta. 🙂

    Kivaa, että päivä sujui mukavasti! Ihania stailattavia on ainakin kuvissa! Mua harmittaa, etten päässyt paikalle, olis ollut hauska nähdä sut säntäilemässä. 😉

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *