Vaunuhuumaa osa 2 – VAUNUARVONTA!

yhteistyökiitokset: Bumbleride

Okei, eihän tämä meidän vaunuhuumamme siis tähän loppunut – mähän jo kerroin, että meille vaunuja tarjonneita tahoja oli kaksi… 🙂

Toinen minulle meiliä laittanut oli Jonna, joka on blogin vakkkarilukija ja töissä pienessä maahantuontiyrityksessä… …joka tuo Suomeen amerikkalaista Bumbleride-nimistä lastenvaunua. Merkki oli itselleni entuudestaan tuntematon, mutta kuulemma Jonnan tarjoama Bumbleride Indie Twin on valittu jo kaksi kertaa USA:n parhaaksi sisarusvaunuksi. Klikkasin itseni saamaani linkkiin, ja… …oh, ihanat!

gallery_1_large.jpg

Tämän bloggauksen kuvat eivät poikkeuksellisesti ole omiani (ylläri, ihan niin kuin ette heti huomaisi) vaan ihan mainoskuvia – tämän liikkumisrajoittuneisuuteni takia nimittäin en lähtenyt enää erikseen liikkeeseen kuvailemaan näitä… Sori! 🙂

 

Ennen Emmaljungiin tutustumista kävin siis myös tätä Bumbleridea katselemassa. Ja niin kuin viimeksikin kirjoitin, Variston AT-Lastenturvasta poistuessani, Annun asiantuntevan vaunuoppitunnin jälkeen olin jo aika varma, että nämä ovat meidän vaunut. Vaunuissa oli niii-iiiin paljon hyvää!

Myymälärullailukokemuksen jälkeiset plussat:

 • kapeat kaupunkivaunut – leveys täsmälleen sama (74 cm) kuin tupla-Bugiksilla
 • hurjan ketterästi liikkuvat – kääntyvät eturenkaat siis näissäkin
 • rinnakkain istuttavat: molemmilla erilliset kopat ja omat säätönsä
 • tosi hyvän näköiset – näin jo mielessäni meillä nuo turkoosit vaunut ja niissä värikkäät vaunuverhot…
 • pienet yksityiskohdat: esimerkiksi rattaiden sisäkangas hengittävää ja antibakteerista bambua (!) ja ulkokankaissa käytetty kierrätetyistä virvoitusjuomapulloista valmistettua kangasta (oh, ekologistakin!)

carrycot-on-indie-twin.jpg

Vauvan vaunukoppa Indie Twin -tuplarattaisiin sijoitettuna.

…ja se ainoa meidän valintaamme vaikuttanut miinus oli tämä:

 • istumaosan suunta ei ole käännettävissä – naperovaiheessa matkustaja siis kulkee kasvot menosuuntaan päin…

gallery_3_large.jpg

Siinäpä sitä sitten oltiinkin ison ratkaisun edessä. Heh niin kuin tietysti jokainen vaununostaja ostoksillaan. Molemmissa meille tarjotuissa vaunuissa oli yksi iso plussa, mikä toisesta puuttui: Bumbleride Indie Twin on viisi senttiä kapeampi kuin Emmaljungan Viking. Ovatko nämä ne ratkaisevat sentit, joiden perään sitten itkemme, jos valitsemme Emmaljungat…? Ja sitten taas: Emmaljungan Vikingeissä matkustajan suunta on käännettävissä, Bumbleridessa ei. Ja äh, tämähän oli ollut minulle juuri se olennainen juttu.

Kumpi ominaisuus näistä on meille tärkeämpi?

Joel sanoi sentit.

Minä sanoin käännettävyys.

Pähkäilimme valintaa niin kauan, että hih molemmilta tahoilta taisi tulla jo meiliä, että nooooh…? 🙂 Valinta-ahdistus kuitenkin helpottui, kun totesimme että tavallaan emme voi tehdä ”väärää” valintaa tässä. Molemmat vaunut ovat ihan huippuhyviä, valinta täytyy tehdä vain fiilispohjalta.

Minun fiilikseni taisi sitten olla vähän voimakkaampi, hih. Päädyimme siis valitsemaan itsellemme ne Lastentarvikkeen tarjoamat Emmaljungan Vikingit.

*******

Sen Jonnalle lähteneen sähköpostin kirjoittaminen oli jotenkin ihan absurdia, tyyliin: ”Kiitos ihan hurjan paljon ihanasta ajatuksesta – mutta emme me otakaan näitä meille hyvää hyvyyttäsi tarjoamiasi vaunuja.” (TÄH?!?)

Niinpä naputtelin perään jotenkin näin: ”Me kuitenkin tykättiin noista vaunuista ihan älyttömän paljon, ne oli niii-iiiin kivat! Tämä on kyllä nyt vähän hurja idea… Mutta olisittekohan edelleen valmiita antamaan vaunut, jos arpoisin ne lukijoiden kesken…?”

Jonnan vastaus kuului: ”Minä tykkään hurjista ideoista – arvotaan vaan!”

Eikä! Hihkuin ääneen jopa ehkä enemmän kuin alkuperäiset vaununlahjoitusviestini saadessani. Ei voi olla totta – puutalobabylandian kaikkien aikojen isoin arvonta: TUPLAVAUNUT!!!”

gallery_5_large.jpg

Pysyttekö vielä kärryillä? Tämä nimittäin jatkuu.

Seuraavaksi aloimme pähkäillä, että hmmm tuo tuplavaunujen arvonta tietysti koskee vain kaksilapsisia perheitä, joilla vaununhankinta on juuri nyt ajankohtainen. Mutta lukijoissahan on paljon myös niitä, jotka vaikkapa juuri nyt odottavat ensimmäistä lastaan… Pitäisikö…?

KYLLÄ: Puutalobabyn lukijoiden kesken arvotaan siis SEKÄ Bumbleride Indie -rattaat (yhdelle lapselle) ETTÄ Bumbleride Indie Twin -rattaat!

Aika älytöntä, huh huh!

gallery_3_large (1).jpg

Jonna toivoi, että ottaisimme kuitenkin nuo Indie Twin -tuplarattaat ensin testikäyttöön puutalobabylandiassa: että käytännössä kokeiltaisiin, miten niillä mahtuu ratikkaan ja lähikauppaan. Hih – ehkä Jonnalla oli ajatuksena heittää niille Vikingeille vähän haastetta: katsotaan, miten nämä vaunumallit pärjäävät keskinäisessä vertailussa oikeassa käytössä.

Ja sitten, kun olemme tuplarattaita vaikkapa kuukauden verran käyttäneet (lupaamme pitää niitä mahdollisimman siististi!), ne arvotaan eteenpäin jollekin Puutalobabyn lukijalle. Joskus ehkä tuossa maalis-huhtikuussa, riippuen tietysti että koska tämä vaunun pienempi vauvatestaaja päätyy putkahtamaan maailmaan…

MUTTA PUOLESTAAN: nuo yhden lapsen vaunut (Bumbleride Indie) arvotaan lukijoiden kesken N-Y-T-NYT!

*******

Jos siis jaksoitte lukea tänne asti tarinaa, niin täällä on ARVONTA!

Tässä välissä bloggaaja esittää taas kainon pyynnön:
Vaikka tämä nyt tällaista vaunuhuumaa onkin, koko hommahan lähti siis liikkeelle siitä, että meitä (ja monia muita) huijattiin ja nämä ihmiset sekä Lastentarvikkeelta että Bumbleridelta halusivat auttaa meitä hurjan ikävässä tilanteessaOnkohan tämä aivan naiivintyperä pyyntö – ehkä on, mutta silti: toivon siis ihan vilpittömästi, että nämä vaunut tulevat sitten voittajalle omaan käyttöön ja tarpeeseen! Pliiiiiis ei siis voitontavoitteluun (vaikka arvo iso onkin) ja edelleenmyyntiin! Mutta joo, kyllä mä luotan, että tällä porukalla on sydän paikoillaan. Ja JOS voittaja vieläpä olisi valmis oman käyttönsä jälkeen antamaan nämä vaunut eteenpäin niitä tarvitsevalle (kuten me tehdään niiden Emmaljungien kanssa), niin <3 <3 <3 kiitos!

*******

Okei huh en siis jaarittele enempää, vaan arvotaan jo ne hemmetin vaunut! 🙂

Jos siis haluat osallistua näiden Bumbleride Indie -vaunujen arvontaan (yhdelle lapselle), jätä hihkaisu itsestäsi tämän bloggauksen kommenttikenttään! Kerro kommentissasi myös vaikka, että minkä ikäistä pikkutyyppiä näissä sitten tulevaisuudessa työnnellään, jos voitat!

Olisin myös hurjan iloinen, jos vaunun voittaja voisi sitten myöhemmin kirjoitella minulle&Jonnalle muutaman lauseen verran käyttökokemuksiaan – mutta näistä voidaan tietty sopia sähköpostilla myöhemmin.

MUISTA jättää itsestäsi myös yhteystieto eli sähköpostiosoite (jos et ole rekisteröitynyt Lily-käyttäjä) siihen kommenttilomakkeen sähköpostikenttään!

Arvonta on käynnissä ke 26.2. klo 16 asti! Arvottavat vaunut ovat tällä kertaa mustat.

Kiitos kaikille osallistumisesta – yksöisvaunujen arvonta on päättynyt ja voittaja löytynyt! Maalis-huhtikussa tällä samalla kanavalla arvotaan vielä Bumbleride Indie Twin -tuplarattaat, pysy siis kuulolla!

No niin, ja sitten viestiä tulemaan (hih jään odottamaan myös kommenttejanne koko hommasta) – ja kiitos Jonna & Bumbleride!

gallery_10_large.jpg

PS. Oletko yksi niistä huijatuista? Jos menetit sille huijarille rahasi yksittäisvaunuja ostaessasi (etkä ole vielä ostanut vaunuja), laita mulle meiliä – arpaonneasi vauhdittamaan laitan arvonnan yhteydessä sinulle kymmenen ”arpaa”. Tai jos menetit rahasi tuplarattaita ostaessasi (etkä ole vielä vaunuja ostanut), pysy kuulolla ja laita meiliä viimeistään sitten, kun tuplavaunujen arvonta on ajankohtainen. Sama juttu siis – saat sitten kymmenen ”arpaa” arvontaan!

PSS. Bloggaus merkattu ”yhteistyö”, koska siis arvotut vaunut saatu Bumblerideltä. Itse saan näistä arvontabloggauksista ainoastaan hyvää mieltä – mutta sitä kyllä ihan roppakaupalla! 
Voi että toivon, että arpaonni veisi nämä molemmat vaunut ”hyvään kotiin”! 🙂

Kommentit (524)
 1. Bombleride kaksostenrattaiden arvioita metsästäessä päädyin tänne 🙂 Meidän ekat lapset, tuplana, syntyvät kesän lopulla 🙂

 2. Onko ne tuplat jo arvottu, kun en löytänyt siitä tietoa?? Me käytiin tänään näitä vaunuja koe ajamassa ja aivan mahtavat kärryt 🙂 Syksyllä siis tarve tuplille kun esikoinen täyttää kaksi ja saa toivomamme sisaruksen 🙂 Mä niin haluan juuri nämä rattaat Bumbleride Indie Twin!!

  1. Ei ole vielä arvottu! Pian tulevat meille testiin, kunhan vauva on ulkoiluiässä – ja sen jälkeen arvotaan! 🙂

   1. Palasin taas vaunun metsästykseen kun alkaa olemaan raskaus jo lopuillaan 😉 Taas ohjauduin tänne blogiin ja muistin tämän arvonnan 🙂 Jokos arvonta on suoritettu?

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *