Vauvani nukkuu lumipyryssä

Käsi ylös: kuinka monen vauva nukkuu tälläkin hetkellä tuolla hemmetinmoisessa lumimyräkässä?

Oi tätä arktista hullua kansaa. Yritäpä selittää tätä äitikollegalle jossain lämpimässä maissa…

Mietimme juuri eilen Joelin kanssa, että nukkuisivatkohan aikuisetkin paremmin ulkona? Siis jos ne olisi puettu ja laitettu yhtä mukavasti kuin vauvat – ei siis mitään laavuolosuhteita kovine retkipatjoineen. Vaan ruskovillan kerrastoa, toppahaalaria, paksua ja pehmeää villamakuupussia sekä totta kai turvallista vaunukoppaa tuulensuojassa.

Maistuisikohan tuolla lumipyryssä uni paremmin kuin omassa sängyssä?

Harmi, ettei aikuiskokoinen tuollaista taida päästä missään testaamaan.

*******

Vauvan unta valvoo tietysti itkuhälytin. Kesällä hankkimaamme kätkythälytintä ei meillä tullut koskaan käytettyä, mutta onneksi sama masiina toimii myös hyvänä lämpömittarillisena itkuhälyttimenä.

itkuhalytin.jpg

Päikkäreiden alkuun vaunukopan lämpötila näyttää vielä neljäätoista – siitä se sitten vähitellen laskee lähelle nollaa. Hrrr.

Että kauniita unia sinne lumipyryyn, rakas vauvani!

 

 

 

PS. Muistatko nenäimurin? Lukija-arvonta käynnissä Puutalobabyn Facebookissa, tsek tsek!

Kommentit (45)
  1. Järkytyksen paikka taitaa olla 😉 tän piti olla mun vika kotivuosi, lasketaan että esikoinen syntyi -06 ja tähän päivään laskettuna oon ollut vuoden tuossa välissä vain koulussa. Katsotaan..

  2. en tiedä miksi meidän itkuhälyttimessä lukee ettei saa käyttää alle 10 asteessa.. siinä ei lue mitään palovaarasta, mutta oon joskus jostain lukenu et on räjähdysvaara pakkasilla noissa.. voi olla et on tosiaan sen akun kestävyyden takia toi raja mut kuka haluaa riskeerata, en minä ainakaan, mieluummin oon liian varovainen 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *