Vauvani on vaaleanpunainen jänis (vuonna 2014)

Puutalobaby

Tämä on jännä tunne: välillä tuntuu, että tämähän on ihan se sama vauva kuin viimeksikin. Tuttu tyyppi, tässähän tämä taas - missä oletkaan ollut nämä viimeiset vuodet? Mutta het-ki-nen; entä mistä tuo taapero sitten tänne on ilmestynyt...?

Déjà vu iski taas tänään: vauvani on vaaleanpunainen jänis. Taas. Vuosimallia 2014.

Vuosimallin 2012 jänis näytti tältä; noin viikkoa vanhempana.

*******

Meidän porukka kaikkine jäniksineen viettää vappuaaton turvallisesti omassa kodissaan. Tirpalla on iiiiiiihana Teletappi-ilmapallo; isi bongasi sen eilen Vekarakirppikseltä. Huippuostos - Prisman ilmapallovalikoima ainakin eilen alkoi ollakin jo aika vähissä. Jo eilen. Älytöntä.

Myös vappupillejä ostettiin, mutta niistä ei lähde ääntä. Onneksi.

Hauskaa vappua kaikille!

Kommentit

M-M

Ihana <3

 

Näitä vauvakuvia kun katselee, niin tuntuu, että kestää vielä ihan liian kauan oman vauvan syntymiseen. Asiaa ei yhtään helpota, että on ollut jo kolmisen viikkoa sairaslomalla ja vielä olis pari viikkoa äitiysloman alkuun. Ehkä tulee toisinaan aika vähän pitkäksi, mutta oon sentään taas innostunut ompelemaan enemmän, kun on aikaa :)

Kaissa (Ei varmistettu) http://alemyynti.com

Tää sun blogi on niin mainio. Tulee hyvälle mielelle aina kun vierailee täällä. Kiitos.
Oikein mukavaa vappua teidän perheelle!

FFFifi
Fitness Führer

Mä mainostelin niiden synnytys-ylläreiden kohdalla niitä Tyttökavereiden opas... -kirjoja (muistaakseni Odotukseen, Vauvavuoteen ja Taaperoikään tms.), tästä muistui mieleen että jossain niistä neuvottiin että lasten vauvakuviin pitää kirjoittaa kuka siinä on. Muuten myöhemmin aivojen sumennettua ei pysty erottamaan. Hämmentävää kyllä, se on totta! Itse erotan ne kulloisenkin asuntomme perusteella, mutta muuten ehkä en, kun vaatteetkin ovat samat. Sä voit tietysti aina tarkistaa täältä blogista :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Meillä myös digikuvien ottopäivän perusteella päätellään kuka on kuvassa vaikka kaikki lapset eivät edes ole samaa sukupuolta. Ulkokuvissa ei taustatkaan paljasta, kun ovat kaikki kuukauden sisään syntyneet.

No on kyllä noilla jäniksillä huomattavasti samaa näköä, onkohan ne jotain sukua ;) 

 

eppunen

Mun tekis mieli tulla varastamaan tuo pupuasu omalle tulevalle vauvalle (vaikkei vielä sukupuolesta tietoa olekkaan). Ihana puku ja tietenkin tosi suloinen vauva puvun sisässä! :)

Suloinen! !
Hei onko sulla käytössä imetystyynyä/mitään parempaa tietoa niistä?

Affe (Ei varmistettu)

Tämä tuoreempi pieni pupu näyttää enemmän sinulta, varsinkin suun seudulta. Suloisia ovat molemmat!

Mari/AstuButiikkiin.fi (Ei varmistettu) http://astubutiikkiin.blogspot.fi

Liian kiireinen pääsi vasta vapun päivänä päivittämään blogimaailman tietoutta; lämpimät onnittelut uudesta pienokaisesta! Niin suloiselle näyttää :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.