Vauvanvaltaistuin, vol. 2

Yhteistyössä: Stokke

Tirppa-vauvalle ostettiin aikoinaan se sellainen Tripp Trapp -syöttötuoli vauvanvaltaistuimineen – siitä silloin joskus silloin pari vuotta sitten bloggasinkin täällä.

Uusi vauva, uusi tuolintarve. Ajatuksena oli automaattisesti ostaa Seelalle samanlainen, johon voisi sitten vaan käyttää Silvalta jäänyttä valtaistuinta – koko perhe saman pöydän ympärille alusta asti! Ollaan nimittäin tosi kovasti tuosta Tripp Trappista tykätty.

Sarjassamme onneksi olemme niin saamatt… pitkään harkitsevaisia. Emme nimittäin olleet ehtineet vääntäytyä kauppaan asti, kun Stokkelta tuli viestiä – esittelivät heidän tuoliuutuuttaan nimeltään Steps. Vastaava idea kuin perinteisessä Tripp Trappissa: vastasyntyneestä koululaiseen asti ja silleen.

Yksi värivaihtoehdoista oli oranssi.

Meille, kiitos!

tuoli sitteri.JPG

Tykkäsimme tosi paljon jo siitä meidän aiemmasta vauvanvaltaistuinsyöttötuolista, jonka avulla sai vauvan keittiömeininkeihin mukaan. Varsinkin nykyään Seela tykkää jo kovasti seurailla isosiskon syömisiä ja piirtelyitä pöydän äärellä. Ja isin kokkailuja. Ja äidin… …ööh, mitä-mä-nyt-sitten-keittiössä-teenkään… valokuvaan? 😀

ruoan laitto.JPG

Ekstapisteet tässä mallissa kuitenkin tuolle sitterille. Se on nimittäin ihan oikea, hytkyvä sitteri – ja tosi hyvä sellainen. Tai siis öö ei meillä vertauskohtaa oikeastaan olekaan, kun Silvalla oli ainoastaan sellainen vauvakeinu. Mutta mitä nyt kröhöm olen sittereistä tajunnut. Sitä aiempaa Tripp Trappin Newborn setiä nimittäin voi vain keinuttaa, tämä silleen… ….pomppimalla hytkyy. Jossain vaiheessa se oli jumppapallon lisäksi ainoa paikka, johon vatsanväänteisen vauvan sai rauhoittumaan.

unilla.JPG

Oikeastaan ihan tuon sitterin takia jos nyt valitsisin Tripp Trappista ja tästä uudesta Stepsistä, ottaisin tämän jälkimmäisen. Tuoliosien hinta (tarkistin äsken Vepsäläisen nettikaupasta – sieltä aikoinaan ostettiin se Tripp Trapp) on näköjään täsmälleen sama, mutta sitteriosissa tämä uusi Bouncer on 50 euroa kalliimpi kuin vanhan mallin Newborn Set.

On se kyllä ainakin meillä ollut tosi paljon enemmän käytössäkin.

Tuoliosista en oikein osaa sanoa suosikkiani. Silmä on sen verran Tripp Trappiin turtunut, että sen puolesta tämä uusi malli vaikuttaa ehkä ulkoisilta ominaisuuksiltaan houkuttelevammalta. Toisaalta (yllätyksekseni) nuo valkoiset osat ovat muovia, kun Tripp Trapp on kokopuuta. Ja meidän ämmiltä miinusta siitä, että se meinaa joka kerran ohittaessaan kompastua noihin leveneviin jalkoihin.

pelkkä tuoli.JPG

Mutta joo, jos joku on juuri menossa Tripp Trappia ostamaan, suosittelen kyllä vilkaisemaan myös tätä uutta mallia!

…ja mikä tärkeintä, Seela hyväksyy:

kirja.JPG

”Älä häiritse mua, mä oon just lukemassa.”

Kommentit (29)
  1. Oi että, miten pikkuinen Seela näissä kuvissa! :’)

  2. Sattuisko teillä olemaan se Tripp Trapp Newborn setti ylimäärisenä. Eli olisko myytävänä? Meillä olisi sellainen hakusessa, mutta ei raaskittaisi uutena ostaa kun sillä aika lyhyt käyttöikä.

    1. No hitsi ehdittiin se jo myydä eteenpäin – tällä hetkellä siitä maailmaa katselee Lilou’s Crushin Hertan uusi vauveli 🙂 Toivottavasti löytyy jostain teillekin!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *