Vauvasirkusta!

Jee meillä alkaa parin viikon päästä ihan uusi harrastus: vauvasirkus!

sirkus_magenta.jpg

Kaikkihan alkoi siis vajaa kuukausi sitten, kun bloggasin omasta sirkusharjoittelustani ja kommentointiketjussa haikailin vauvasirkuksen perään – vielä vuosi sitten sitä ei ilmeisesti voinut harrastaa muualla kuin Rovaniemellä.

Mutta sitten Sofia_ tiesi kertoa huhun: vauvasirkustelu on todennäköisesti alkamassa täällä Helsingissä, ja vieläpä jo tänä syksynä!

Ja nyt se sitten alkaa: 4. lokakuuta alkaen Sirkus Magentan sirkusohjaajat Nina Puls ja Hanne Kauppinen ohjaavat torstaisin klo 11-12 vauvasirkustelua 4kk-1,5 v-ikäisille vauvoille Punavuoressa, Agricolan kirkon liikuntasalissa.
…ja jos tuo klo 11-12 -ryhmä tulee täyteen, voidaan kuulemma toteuttaa myös toinen ryhmä klo 12-13.

Eli sinnehän me sitten tietysti ilmoittauduttiin – tuu mukaan! 🙂

Lisätietoja Sirkus Magentan Facebook-sivulta,
ja ilmoittautumiset silja.kyytinen@sirkusmagenta.fi

Kommentit (8)
  1. On joo, mutta hän on vasta 2kk, ei taida vielä sirkustemput ihan luonnistua 😉 Ollaan tulossa aivan varmasti vähän myöhemmin, viimeistään tammikuussa!

  2. Vierailija (21.17): tuo on tosiaan ilmeisesti leviämässä muillekin paikkakunnille, eli kannattaa seurailla, jos tulisi lähempänä sinua tarjolle… Mutta voi sitä varmasti sirkustella kotonakin – hei minähän voisin myös blogata joitain helppoja sirkusteluvinkkejä sitten, kun niitä itse opin! 🙂

    Vierailija (9.24): Hieno homma! Veikkaanpa, että tuollaisella jumppailu/liikuntakoulutaustalla tulee juuri hyviä ohjaajia 🙂 Eihän sitä babya kuitenkaan varmaan trapetsille voi asettaa – luulisin, että tuo on vähän tavallisempaa jumppailua ja temppuilua kuitenkin 🙂

    Celia: Siellä nähdään siis! Meillä on vähän pidempi matka (ennen mäkin asuin siinä vieressä, niisk), mutta kutosen ratikalla täältä huristellaan.

    Sofia_: Hei no entäs te? Eiks sullakin ollut pikkuinen vauva 🙂 Tulkaa kans!

    Ja huhuuuuuuu, Liisaaaaaaaaa – nyt niitä äidin sirkushaaveita vois alkaa toteuttaa jo vauvaiältä asti… 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *