Viikonlopun läpimurtoja

1. Tutti

tutti.JPG

Olen sitkeästi yrittänyt tarjota tätä jo ainakin kolmen viikon ajan. Ei ei eijeijei – lähinnä on tullut todistetuksi, kuinka komeassa kaaressa tutti voi vauvan suusta lentää.

Saatoin ehkä vähän tiuskaista, kun lauantaina ”tiedustelin” Joelilta, että paljonko tutinantoa se on yrittänyt. (lue: ei yhtään) No kappas, siitä kolmisen tuntia, niin tutti oli paikoillaan. Ja pysyi. Hupsis, sori ja kiitos!

2. Vaunuajelu

vaunuissa.JPG

Katsokaa: kukaan ei itke! Käytiin mummilassa tuplavaunuilla ilman itkuja. Nooh, pukiessa vielä oli huuto ja hiki, mutta kaikkea ei voi tietysti kerralla vaatia.

3. Vauvakeinu

vauvakeinu.JPG

Lauantaina selasin epätoivoisesti kaikki huutis- ja tori.fi -vauvakeinuilmoitukset, ja yhteen vastasin jokseenkin näin: ”Onko teillä vielä se vauvakeinu myynnissä. Olisin kiinnostunut ostamaan, jos voin tulla mahdollisimman pian hakemaan. Mieluiten heti.” Illalla meillä oli keinu.

Ja keinuva vauva.

Tänä aamuna äiti ja napero söivät rauhassa aamupalan, kun vauva keinui.

*******

Välineurheillen siis tähän maanantaihin. Tietysti vähän nauratti, kun Joelin kanssa riemuittiin näistä läpimurroista: wohoo, olemme onnistuneet hankkimaan tällaisia kylmiä kovia välineitä, jotka hoitavat vauvan meidän puolestamme. Ööööh – jee?

Mutta puutalon maanantai on ollut ihan hyvä. Aplodit sille!

Kommentit (25)
 1. Hei olikos tämä koliikkikeinu teillä lopulta hitti vai huti? Meidänkin tämä pienimmäinen on sylitakiainen, niin mietin auttaisko tää vähän huutoon sillä välin kun tuota isompaakin pitää palvella. Oliko teillä vaan keinuva vai täriseväkin?  Ja jos teillä vielä on se, ettekä enää tarvitse, niin ilmoittele.

  1. Hitti oli! Tosin suht lyhytaikaisella käytöllä, about 3 kk. Mutta joo, siihen sain Seeluskaa välillä – ja välillä en 🙂 Mutta ne hetket, kun sain vauvan siihen rauhoittumaan, olivat koko hankintahinnan arvoisia 😀

   Tää oli pelkkä keinuva, tosi-tosi yksinkertainen versio – ja me myytiin tuo jo eteenpäin kierräysryhmässä.. Mutta suosittelen tsekkailemaan kierätysryhmiä sun muita, tori.fi:stä me siis toi itse ostettiin.

 2. pian äiti neljälle mössykälle
  6.6.2014, 04:42

  Juu,tänne kans keinu vauvalle.. Kun tämä meiän tällä hetkellä pienin oli vauva, oli tavallinen sitteri ”polkusitteri”,oikea jalka kivasti treenautui,kun sillä tahtia naputti,mutta vasemmalla koivella se oli vaikeampaa..
  Kerran kävi näinkin; ompelin ompelukoneella tyytyväisenä verhojen reunaa-”Jee,tulee siistiä jälkeä,kerrankin”ajatellen. Lopetin ompelun,mutta ihmettelin kun kone ei lopettanut ompelua,raksutti vaan eteenpäin, kunnes kurkkasin pöydän alle jalka painoi edelleen poljinta, mutta sitterin hyssytyksen olin lopettanut:) Tää on aika haastavaa siis yhtäaikaa 😀 Joten tulevalle vaaville halutaan keinusitteri!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *