Viisi sanaa

Voi vauva! Ei enää mikään parkuva pötkylä, vaan tuollainen ihan oikea ihmistyyppi – iloinen, vilkas ja hemmetin voimakastahtoinen. Ja het-ki-nen, sehän jo ymmärtääkin asioita!

Saanko esitellä – Seelan viisi ensimmäistä selvästi ymmärrettyä sanaa:

Lamppu – tää on se eka ja helpoin, viuh pää kääntyy heti valonlähdettä päin (joskus myös ikkunaan).

Isi – za-dapp, pää kääntyy ja leveä rakkaushymy.

Äiti – no okei mä väitän, että kyllä se tietää tämän, vaikka päänkääntövauhti ja -tarkkuus eivät vielä ihan… ….sitä osoitakaan. Mutta mä väitän tän johtuvan siitä, että yleensä ”missä äiti?” -kysellessä tyyppi on mun sylissä ja todennäköisesti ajattelee, että ”no tässähän mä oon sun sylissä, urpo”.

Sisko tai Silva – tää on ihan selvä. ”Missä Silva?” -kysymykseen vastauksena tyyppi on jo kontannut innosta kirkuen siskon leikkien perään.

Kissa”KJÄÄÄÄÄH-kjäääh-HEKO-HEKO-HEKO-HEKO-HEKO-HEKO!” ”Missä kissa?” ”Heko-heko-heko!” ”KISSA” ”KJÄÄÄÄÄÄH-HEKO-HEKO-HEKO-HEKO” ”KISSA” ”KJÄÄÄÄÄÄH-KJÄÄÄH-HEKO-HEKO-HEKO.”

Joo, kissan se kans tietää.

10919305_827832783939440_472587160_n.jpg

”Se on kissan ruoka, sitä vain katsellaan-ohjeistus ei vielä ihan täysin ole hanskassa; 
tämä on ”katsokaa, miten lapseni nätisti vain istuu kupin vieressä” – kuva.

Kommentit (6)
  1. Meillä lamput ovat olleet valoja pienestä pitäen, joten sitä tää meidän muksu huutelee pitkin käytäviä ”Valovalovalovalovalo!!”

  2. Voi, mä kans odotan, että toi parkuva pötkylä -vaihe menee ohi! 😀 Ehkä sitten kun alkaa liikkumaan. Niin meni ainakin esikoisella!

    1. Niin meilläkin! Ja tää ”naperovaihe” tuntui tulevan jopa nopeammin näin kakkosella, kun heti pääsee siskon leikkeihin mukaan <3 Ei tarvitse vain yksin jotain lelua tuijotella 🙂

      1. Ihan uskomattoman paljon on kyllä isosiskosta apua vauvan viihdytyksessä!!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *