Vinkki: kesäpassit SnadiStadiin

Joel on sitä mieltä, että meidän ei ikinä kannata ostaa sarjakortteja mihinkään – ne jäävät aina (vähintään) puoliksi käyttämättä.

Esimerkkejä:
Korkeasaaren kausikortit (ostettiin viime kesänä): käytiin viime kesänä kahdesti. Nyt viime sunnuntaina käytiin kyllä – mutta liput esiin kaivettuamme totesimme, että kausikortit olivat vanhenneet juuri edellisenä päivänä. Ääääh.
SnadiStadin sarjakortti (ostettiin viime syksynä): neljä kertaa kymmenestä jäi käyttämättä. Ensin tuli reissu, ja keväämmällä oli tarkoitus käydä – mutta jouduin vuodelepoon. Ääääh.
Leffasarjakortit (ostetaan aina silloin tällöin): jäävät käyttämättä niin usein, että ei uskalla edes ajatella. Mistä vaan laatikon pohjalta voi löytää käyttämättömän leffalipun, jonka viimeinen voimassaolopäivä on tyyliin 05/2012. Ääääh.
Lahjakortit, pullonpalautuslaput, you-name-it… Ehkä arvaatte. Äääääh.

Mutta! Silti olen optimisti ja innostun aina uudelleen ja uudelleen näistä! ”Kahdeksankymmentäviisi kertaa nyt vain kahdeksankymmenenkahden hinnalla.” Wohoo! Halpaa kuin… …onko tähän mitään sanontaa olemassa? Leipä? Makkara? Heinän teko? Pankkiin laittaisi?

Öööh, niin että asiaan:

Olin juuri tsekkaamassa SnadiStadin aukioloaikoja, kun bongasin sieltä kesäpassin: kesä-heinäkuussa rajaton määrä käyntejä, hinta 25 euroa.

muistutuskuva.jpg

Tirppa SnadiStadissa viime syksynä.

Me niii-iiiiin ostetaan toi! Kai me nyt kolmesti (normaalihinta alle 4-vuotiailta 10 e per kerta, aikuiset ja alle 1-vuotiaat ilmaiseksi) kesän aikana siellä käydään! Kai?

…eli vink vink muillekin, jos kiinnostaa – siellä nähdään!

Kommentit (8)
  1. Heippa! Minkä ikänen Silva oli kun kävitte ekan kerran tuolla SnadiStadissa? Osaatko sanoa, onko tuolla mitään tekemistä 1v 4kk lapselle, joka kävelee, juoksee ja vähän kiipeileekin? 🙂

    1. Silva oli aika lailla tasan vuoden eka kerralla 🙂 Silloin taisi olla enimmäkseen jännää… Mutta sitten seuraavana syksynä (kun Silva on syntynyt huhtikuussa) tuo paikka löi ihan kunnolla läpi – oisko ollut just jotain vähän vajaa 1,5 vuoden ikää… Siellä on sellainen ”pienempien puoli”, jossa me enimmäkseen ollaan oltu: pallomeri, pieni trampoliini, sit sellaisia plaston mopoja… Sanoisin, että joo: voi hyvin mennä jo tuonikäisen kanssa!

  2. Ootko käynyt kokeilemassa muita tuollaisia leikkipaikkoja? Me käytiin just Snadistadissa ja olin vähän pettynyt, musta se ei ollut yhtä kiva kuin Kivikon hoplop tai Huimala (-jossa sisäänpääsy kyl järjettömän kallis). Mut järkevämmän matkan päässä tietysti, noihin kahteen kun ei ilman autoa tuu oikein lähdettyä.

    1. Joo, mulla ei tosiaan ole vertailukohtaa ollenkaan, kun me ollaan käyty vaan tuolla… Se oli silloin uusi, kun Silva tuli leikkipaikkaikään ja mua houkutti silloin se, että se oli just ihan uusi ja puhdas – ja sitten ollaan kai vaan fiksauduttu tuohon, kun sinne pääsee meiltä kasiratikalla niin näppärästi 🙂

      Ehkä niitä muitakin vois kyllä testata! Mikä niissä oli sun mielestä parempaa, oliko ne isompia vai enemmän tekemistä vai mikä?

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *