Voi Pertti

Sunnuntaina lähdettiin kiireellä Katri Valan puistoon 1-vuotissynttäreille.
”Ai Pertti lähtee mukaan?”, minä naureskelin.
”Yritäpä vaan irrottaa tuo napero tuosta lelusta”, Joel vastasi.
Joo-o, Silva rutisti Bernie-mainosnallea niin lujasti, että enpäs sitten yrittänyt.

Mutta niisk ja voih, ei ilmeisesti kuitenkaan riittävän lujasti. Kun palattiin kotiin, huomattiin että Pertti on poissa.

pertin_hattu.jpg

Vain hattu jäi roikkumaan avainnaulaan – Pertti on poissa.

 

Voih mikä kolaus mainosnallen hukkuminen voikaan olla. Silva osoitelee hattua – kyllä, se on Pertin hattu.
”Mutta Pertti ei ole enää täällä, Pertti tipahti”.

Voi apua. Tätäkö se on sitten selittää, jos joku läheinen joskus (koputus puuhun, huh huh sentään) menehtyy. Jeah, meitsi se tässä harjoittelee mainosnallella.

Nyt lähdetään siis kävelemään sunnuntain kävelyreittiä siinä toivossa, että Pertti siellä jossain ojanpenkalla (niisk) vielä makaa. Oi voi Perttiä.

 

synttareilla_0.jpg

Meidän remuperhe synttäreillä kerrankin edustuskunnossa.

 

Kommentit (32)
  1. Voi Pertti ja Silva raukkoja! Toisistaan erotetut. 🙁

    Mulla on itselläni nalle, jonka olen saanut 3-viikkoisena. Se teki pitkän päiväyötyön unikaverina ja on edelleen minulla. Se on muun muassa matkustanut kerran postiauton kyydissä kotiin unohduttuaan sukulaisiin. Juuri pari päivää sitten päätin, että se ja eräs hieman uudempi mutta silti itselleni tärkeä pehmolelu eivät pääse/joudu Ilon leikkeihin… Onhan äidilläkin oikeus omiin leluihin?

    Minä tein Ilolle noin vuosi sitten leijonapehmon, jonka selkäsaumaan ompelin pienen lenkin. Siihen voi kiinnittää joko jonkinlaisen hihnan tai vaikka yhteystietotagin hukkaantumisen varalta. Vielä se tai mikään muukaan lelu ei kuitenkaan ole lunastanut erityistä paikkaa pienen pojan sydämessä. Saa nähdä, tuleeko jostain lelusta jossain vaiheessa se tosiystävä.

    Toivottavasti Pertti löytyy!

  2. Voi ei, auttaiskohan etsintäkuulutus tän mein asuinalueen fb-kierrätyssivuilla? Ja oiskohan Kalliossa jotain vastaavaa? Pakkohan sen Pertin on jossain lymytä, kunpa se vielä löytyisi! T:lla on yks lelu ihan ylitse muiden, Nalle Nuu (T:n kielellä ihan vaan Nanu), ilman sitä ei onnistu nukkumaan meneminen tai matkustaminen. Ois ihan kamala tragedia jos Nanu katoais! Ja joo, se kulkee meilläkin mukana ihan kaupassa asti, eikä edes yritetä vieroittaa siitä.

    Ps. Oli tosi kiva törmätä pitkästä aikaa, tuli hyvä mieli! Ja näytit muuten jotenkin entistäkin pienemmältä, jos mahdollista?! 😛

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *