Weekend Festival a la hiekkalaatikko

Puutalobaby

Terveisiä täältä Weekend Festivalin naapurustojytkeestä. Ja kuten tavallista - osa häiriintyy ja osa nauttii.

Tirpan mielipide asiaan välittynee tästä satunnaisesta hiekkalaatikkoleikkiklipistä:

Enpä olisi tullut ajattelleeksi, että meillä käydään jo 3-vuotiaan kanssa tällainen keskustelu:
"Mikä tuo musiikki on? Onko tuolla jotkut festarit?"
"Joo, siellä on sellaiset aikuisten festivaalit."
"MINÄ HALUAISIN MENNÄ SINNE!"
"Ei me kulta nyt mennä sinne, ne on sellaiset... no, ne on aikuisille tarkoitettu. Ensi viikolla on lasten festarit, mennään sitten vaikka sinne...?"
"Kyllä minä tykkään aikuisten festivaaleista. Kyllä minä voin mennä aikuisten festivaaleillekin. Kyllä minä osaan. Minä haluaisin mennä sinne TANSSIMAAN AIVAN HURJASTI!!! Äiti MENNÄÄN!!!!!"

Juuri tällä hetkellä teinistö valuu hiljalleen ("mis VITUS me edes ollaan?!?!?!?") kohti Kyläsaarta kasvot glitterissä ja joissain neonvärimaalauksissa (kuuluvatko ne jotenkin asiaan?).
"Oi, miten IHANIA-ihania tätejä!!!!", Silva kommentoi.

Teinejä nauratti.

Kommentit

Projekti -30/2013

Ihana maailmaa rakastava ajattelutapa Silvalla! 

jenskui (Ei varmistettu)

Aivan upea tanssijatyttönen <3

Kukkavarvas (Ei varmistettu) http://uusioperheenkuviot.blogspot.fi

Meidän teinit yritti tänäkin vuonna kinuta lupaa tuonne, eivät päässeet. Ensi kesänä vanhin, silloin 15v, pääsee EHKÄ. Senverran ollaan me vanhemmat koluttu festareita että tiedetään valitettavan tarkkaan millaista se meno pahimmillaan on. Toki parhaimmillaan ihan mahtavaa mutta niitä kokemuksia ehtii hankkimaan sitten vähän vanhempanakin :) Ja todennäköisesti meidän lapset joutuu ekat festarikokemuksensa kokemaan niin että joku aikuinen on mukana :P

Ja joo se neonhomma kuuluu jotenkin siihen touhuun. Eilen kun hain pienintä päiväkodista ja ajoin Kyläsaaren ohi niin samannäköistä jengiä valui paikalle. Mä avasin meiltä makkareiden ikkunat ja nautin jytkeestä keittiössä :)

TerhiF (Ei varmistettu)

Vautsi mitkä muuvsit Silvalla!

Me myös metrossa katsottiin tuota festari kansaa ja meidän melkein 3v tyttö (erityinen, ei vielä osaa puhua) osoitti nuoria sormella ja sanoi "öh", varmaan sama ajatus mielessä kuin Silvallakin :) Sitten tyttö viittoi "kukka", kun niillä oli paljon kukkaseppeileitä ja lei:tä kaulassa. Tarkka tyttö :)

Nellis (Ei varmistettu) http://vauvakuumeesta.blogspot.com

Iiiiihana Tirppa! Miten voikin olla noin mahtavat liikkeet ja rytmi kyllä viimesen päälle veressä! Söpö! <3

Vierailija (Ei varmistettu)

En kestä miten ihana ja upeat liikkeet! Mäkään en osais vetää noin hyvin.

Maarit

elppis (Ei varmistettu)

http://www.deuter.com/FI/fi/lapset/schmusebaer-36003-1144.html

Esim partioaitta myy rintaremmillisiä noita reppuja. Meidän tytöil on sininen ja vihree. Olisin halunnu sen missä on keltaista ja oranssia mut se oli silloin loppu. Tosi kestävä ollut käytössä.

Kristaliina
Puutalobaby

Oi, kiitos vinkistä! Ihan mahtavaa, nyt on jopa vaihtoehtoja - tää tai Reiman kettureppu tai tää (https://www.zalando.fi/laessig-reppu-wildlife-rhino-l6253i002-m11.html, oli muitakin eläimiä) tai sit vyöhihna vanhaan Kånkeniin. Jee! Voin antaa tirpan valita :)

Kristaliina
Puutalobaby

...tai tää: http://www.laukkukauppa.fi/product/344/samsonite-sammies-reppu---leppakerttu tai tai tai tai... jee, yhtä äkkiä on valinnanvaraa!

Jodelie
Mama-mammutti

On taidettu seurata äidin tanssitreenejä? ;)

Ihana tirppa!

Vierailija (Ei varmistettu)

Ihanaa ettei teitä Weekend -mökä haitannut :) vauva-palstalta jo kävin lueskelemassa mielensäpahoittajien kommentteja :D itse paikallaolleena, neonvärit naamassa (nainen 25v) ja niin ratkeamispisteeseen asti onnellisena :) voihan se meno hurjaksikin äityä, meillä hurjia oli vaan tanssimuuvit ;D

Kukkavarvas (Ei varmistettu) http://uusioperheenkuviot.blogspot.fi

Pakko kommentoida :)

Lähellä asuvana ja asiasta esim. eri kaupunginosaryhmissä jutskanneena, mua vähän harmittaa että tuota Weekendin melujuttua on niin isosti uutisoitu. Kun sitä meteliä paljonpaljon enempi häiritsee se sotku ym jonka Weekendin juhlijat jättää jälkensä. Lähikaupunginosat on Weekendin jäljiltä tosi törkysessä kunnossa. Iso osa ihmisistä pikemminkin harmittelee sitä että se musa ei kuulu riittävän selkeästi vaikka himapartsille eli kyllä täältä löytyy paljon ihmisiä jotka nauttii siitä että musaa kuuluu. Mutta se roskaus... se on ihan tosi ankea juttu ja siitä saakin musta pahoittaa mieltänsä. Musa ei kuulu kuitenkaan kuin sen parin päivän ajan, roskat taas pahimmillaan pyörii useamman viikon koska se siivous ei vaan ole aiempina vuosina pelannut.

Vierailija (Ei varmistettu)

Juu se roskaus on kyllä todella harmillinen juttu! Myös alueen portit ja sisääntuloalue olivat aivan kaaoksen vallassa. Ylemmässä kommentissani tarkoitin mielensäpahoittamisella vaan tuota metelipuolta :)

Vauvasekoitin (Ei varmistettu) http://vauvasekoitin.blogspot.fi/

Kirjoitat ihanan ytimekkäästi ja osuvasti. Oon vähän kade.

Kirjoitin vähän kaikkea muutakin kommenttiin, mutta päädyin aina poistamaan ne, koska minun tekstit tuppaa aina rönsyilemään kilometritolkulla. Ja olen tänään ylikriittinen, koska alkoi kuukautiset. Hienoa, että kerron sen sinulle. Mut joo, ihana ja ennen kaikkea hauska blogi! Vielä pakko jatkaa: usein luen näitä hauskimpia juttuja miehellekin.

tanjatanja
Ei Beigeä

Pakko katsoa monta kertaa tuo video :D Mahtavaa kun alku on sellaista varovaista heilumista ja kohta jo bailataan täysiä.

Mieletön pieni joraaja! 

Kristaliina
Puutalobaby

Hän joo tossa ikään kuin hetkellisesti antautuu rytmin vietäväksi - ennen kun sitten jatkaa perus-hiekkishommia. :D

EevaE (Ei varmistettu)

Mahtavat muuvit ja keskustelu :D:D:D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.