Wrapping a cat (ei oikeaa)

Minulla on ongelma. Lankaongelma.

Ostin Prismasta tällaista iiiiiiiihanaa lankaa…

lanka.jpg

…mutta totesin, että neulottuna se näyttää ihan kamalalta:

neulottu.jpg

Langan pitsirakenne menee neulottuna ihan hukaan ja ilme muuttuu epämääräiseksi mössöksi.

 

Haluaisin kuitenkin niin kovasti jotain kaunista tästä ihanasta langasta. Seuraava ajatus oli käyttää tekniikkaa, jossa lankaa ”itse lankana” on näkyvissä mahdollisimman paljon, ja neulottuja silmukoita mahdollisimman vähän.

Alussa olinkin tästä tekniikasta kovasti innoissani. ”Tunika? Hamonen? Tunika? Hamonen?”, pallottelin mielessäni kun nyhersin tekelettä eteenpäin.

Mutta kun kaksi kerää oli käytetty ja pintaa aika paljon valmiina, alkoi tämäkin tyyli tehdä minut vähän… …huonovointiseksi.

pintana.jpg

Liikaa kaikkea?

 

Sitten tuli uusi idea. Näin jossain kampaajalla selaamassani lehdessä tällaisen lankaan kiedotun elefantin. Ooo! Mitä jos kietoisin asioita tähän lankaan?

(joo joo viime viikolla värjättiin, tällä viikolla kiedotaan –  mutta hei; ”täytyyhän sitä jotain harrastuksia olla” niin kuin värjäyskommentoinnissa naureskeltiin)

Koska kaappiemme pohjalta löytyy suht mittavat määrät rumia koriste-esineitä, ajattelin aloittaa sellaisesta. Pahoitteluni, jos tämä on juuri sinun tekemääsi taidetta, mutta…

kissa.jpg

ööö tota…

Mutta kiedottuna siitä tuli tällainen:

kiedottu_kissa.jpg

Värikäs kiedottu muumiokissa.

Hmm. Toteutus ehkä vielä vähän ontuu, mutta tavallaan tykkään ideasta. Mitä muuta voisi kietoa? Viinipullon? No, sellaisia meiltä ei tässä elämänvaiheessa oikein löydy, mutta jotain lasijätettä sentään:

kaaritty_purkki.jpg

Tadaa, kääritty vauvanruokasosepurkki eli nykyisin pikkupurkki hiuspinneille.

 

Mutta edelleen lanka näyttää kyllä kaikkein kauneimmalta vain lankana. Jotenkin nuo pompulat eivät oikein toimi muuten kuin langassa. Mutta ehkä siitä voisi tehdä rannekoruja tai hiuspannan…?

Ideoita?

Kommentit (31)
  1. No en tänään kaikkea, mutta tässä on pitänyt jo monta iltaa pakoilla opparin tekoa 😀 

    En mä voi sitä tehdä, sit se on valmis ja mä en saa enää kölliä mukavasti kotona ja syödä opparintekokeksejä. Huono diili. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *