Yksi sana

Rotavirusrokote.

Kommentit (40)
 1. Tsemppiä! Meillä ekasta rotasta kuusviikkoisena alkoi refluksihelvetti, mahdolliselle kakkoselle myöhentäisin tuota mutta todennäköisesti annettaisiin silti. Tauti itsessään on käsittääkseni niin raju, ettei sitäkään vauvalle toivoisi.

 2. pian äiti neljälle mössykälle
  17.6.2014, 10:55

  Rotavirusrokote,meillä isäntä halusi ottaa sen kolmennelle lapselle,vaikka ei ollut ollut kuin yksi mahatauti meiän perheessä sitä ennen. Lapsi huusi ja huusi ja huusi,ei mikään eikä mitenkään päin auttanut pientä..
  Tehosteannoksen jälkeen ei tullut enää niin kovia oireita.
  Ja sitte vielä se sähläys vaipan vaihdon kanssa kun sanottiin että jossain määrin vauvan kakassa on tuota rotavirusta ja sitä kautta muut perheessä sen voi saada,no onneksi ei saatu tai isäntä olisi ollut rapapyykki ja oksennussössön siivoojana 😉 Toki rotavirus on pienelle kova paikka,mutta mietin kyllä muutaman kerran otetaanko masuvauvalle sitten tuota rokotetta..

  1. Koittakaahan nyt hyvät ihmiset muistaa, ettei rotavirus mikä tahansa vatsatauti. Se on raju, vaarallinen ja jopa kuolemaan johtava. Että siihen verrattuna ripulit ja huudot kannattaa kyllä sietää…

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *