Yllättävät lempparikengät

Puutalobaby

Kukapa olisi uskonut (en minä ainakaan), että vannoutuneen korkkaritytön tämän syksyn ehdottomat ykköslempparikengät ovat nämä:

Hakaniemen Sokoksen kesäalen viimeisestä jämäkorista vuosia-vuosia sitten kaivetut -70% alen feikkimokkasiinit.

En voi perustella lemppareitani ainakaan ulkonäöllä: "nahka" on kulunut roisisti laikuille. Enkä käytännöllisyydellä: pohja on arviolta millin paksuinen, joten varpaat kastuvat ja paleltuvat joka ikinen päivä.

Toisaalta ei käytännöllisyys tietysti ole ollut pääkriteeri kenkävalinnoissani ennenkään: ei silloin, kun jouduin akuutin kaatumisvaaran takia pitämään seinistä kiinni työpaikan käytäviä kipittäessäni. Tai sopimaan loppupäivän palaverit omaan työhuoneeseeni, koska en pystynyt enää kävelemään askeltakaan. Tai lainaamaan työkaverin kenkiä, että pääsin viereiseen apteekkiin rakkolaastareita ostamaan.

Aaa niin tai silloin, kun olin palaamassa (vain hieman tärisevänä) venähtäneeltä baarireissulta joskus talvisena sunnuntai-iltapäivänä ja päätin oikaista Koffin puiston läpi. Rinteen puolivälissä tajusin, että en pääse piikkareillani eteen enkä taakse. Ei siis mitään muuta vaihtoehtoa kuin laskeutua nöyränä kontalleen ja kiivetä rinne loppuun neilinkontin. Punaposkiset lapset viuhuivat pulkillaan ohi, vanhemmat tuijottivat nauruaan pidätellen.

Uhh.

*******

Ai niin, nämä feikkimokkasiinit. Jostain syystä käytän niitä vieläpä liian pitkät lahkeet lysyssä ja kenkien sisävetskarit auki. Näin:

Joo, ei mulla ole antaa tälle mitään järkeviä perusteita. Niinpä laitan tähän vielä kolmannenkin kuvan kulahtaneista lempparifeikkimokkasiineinistä. Olkaa hyvä:

Kävi muuten eilen mielessä, että pitäisköhän oikeasti hankkia aidot (ja vähän parempikuntoiset) mokkasiinit.

Mutta nääh, ei se olisi jotenkin sama.

Kommentit

Anni G
Live a Little

Mokkasiinit, etenkin vahan kulahtaneet sellaiset, on ihan aikuisten oikeasti parhaat parhaat jalkineet.

Koitin tana syksyna loytaa uusia mutten loytanyt mistaan! Jos joku tietaa mista niita saisi niin saa kertoa...omani kun ovat sellasta mallia etta toimivat paasaantoisesti kesalla ohuen pohjansa johdosta.

Kristaliina
Puutalobaby

Mäkin voisin ottaa tuollaisen vinkin vastaan :)

Joo, näissä on kans tosi-tosi ohut pohja, ja koska tuo on tuollaista huokoista feikkinahkaa, se oikein imaisee kaiken veden sisäänsä...

Kristaliina
Puutalobaby

eääääh nyt aloin googlailla ja löysin tällaiset:
http://www.brandos.fi/minnetonka/292-brown-suede/a7775

79 e. Mutta säästölinja, nollabudjetti jne. Ääääääääh.

Kristaliina
Puutalobaby

Oj. Nyt tekis mieli tuollaisia pitkävartisiakin... Mulla itse asiassa on yhdet pitkävartiset tuonhenkiset, mutta korolliset. Eäääh, ehkä pitää kuitenkin hillitä itsensä - säästölinja säästölinja säästölinja, mokkasiini vs. isin osa-aikatyömahdollisuus eääääh!

Nani
Blogblog

Voi ei tuota Koffin puisto -tilannetta. Samaistun niin täysin! :D 

Kristaliina
Puutalobaby

Hih, nyt muuten netti paukuttaa mulle mokkasiinimainoksia ihan mille tahansa sivulle itseni klikkaankin... On tää räätälöity mainosmaailma sitten ihmeellinen :)

Kommentoi