Yllättävät lempparipöksyt

Puutalobaby

Jumppavaatenettiostoksilla klikkaukseni johtivat myös HM:n aleosastolle, jossa tein muutaman "no hei kun näin halvalla saa" -extemporealeostoksen. Kotipöksyiksi jotain mukavaa. Ei edes niin väliä, että miltä näyttää. Voihan ne aina palauttaa ja niin edelleen.

Ja yllättävää kyllä - näistä omalle tyylilleni ihan kummallisen mallisista housuista on yhtä äkkiä tullut ihan ylivertaiset lempparit. Ihan silleen "oooooo en halua ikinä pukeutua mihinkään muuhun kuin tällaisiin housuihin" -huokailuihin asti.

Ihan älyttömän mukavat. 

Joelkin kateilee. Sekin haluaisi tällaiset. 

Mulla ei ole mitään käsitystä, miksi tällaista mallia kuuluisi kutsua. Tällaisia housuja, jotka ovat lahkeista pillit ja vyötäröltä lökärit. Ja että onko tämä jo "soooo last season". Ehkä on - koska aleosastolta löytyi. Oiskohan ollut huikeat neljä euroa vai jopa kuusi.

Mutta. Oh. Kai jo sanoin, että nää on ihan järjettömän mukavat. Sataprosenttista puuvillaa. Pehmeät iholla. Ja täydelliset tähän ilmastoon.

Aion käyttää nämä puhki. 

Toivottavasti se puhkimeno ei muuten tapahdu kovin pian - en ole vielä näitä kertaakaan pessyt eli en tiedä, mitä näille pesukoneessa tapahtuu. Toivottavasti siis eivät ole kertakäyttöiset. Pettyisin kovasti.

Kommentit

Hattis (Ei varmistettu)

Minulle tulee mieleen 90-luvun salihousut! Mahtuu kovastikin treenatut reidet housuihin ;). Hieno tuo kuviointi ja näyttävät kyllä supermukavilta.

Kristaliina
Puutalobaby

Mullekin tuli ekaksi salihousut mieleen :D Mutta niissä oli muistaakseni lököä pidemmällekin lahkeeseen ja vasta lahkeet piukat, kun näissä taas pilliä on pidemmälle sääreen - itse asiassa pitkän paidan kanssa noi näyttää täyspilleiltä.

Hihi noihin mahtuis hyvin ne Joelin huumorireidetkin. Ehkä siksi sekin haluais tällaiset :D

Hannastiina (Ei varmistettu)

Mä lähdin muinoiselle Thaimaan lennolle ostaa siistejä mutta rentoja housuja ja ostin tismalleen samanlaiset :) parhaat housut ikinä. Meinaan myös käyttää puhki ja vielä useiden pesujenkin jälkeen pitäny tosi hyvin kuosinsa. Ehkä sitä näin vanhemmiten haluaa vain mukavia vaatteita pitää päällään.

Kristaliina
Puutalobaby

Housusamikset! :) Lisäksi näin vanhemmiten sitä ilmeisesti alkaa myös ajatella, että hei nämähän ovat ihan hyvän näköisetkin (lue: niin mukavat, että se kumoaa esteettiset ominaisuudet)

Hannastiina (Ei varmistettu)

Joo, sitä jotenki sokeutuu mukavuuden edessä :) ja sen ettei housut kiristä takapuolesta... pohkeista saa kiristää, on lennoillakin vaan plussaa :) :)

PikkuKirppunen (Ei varmistettu)

Oiskohan toi malli nimeltään Boyfriend? En kyllä ole ihan varma, mut vaikuttais vähän pikasen googlailun jäljiltä kyseiseltä mallilta.

Kristaliina
Puutalobaby

Heeeeei nehän on sitten Joelin housut :D :D :D

pelagia

Mulla on just noi housut (ja toiset eri väriset) kotihousuina, eikä oo menny miksikään vaikka on pesty sata kertaa kuudessakympissä :)

Kristaliina
Puutalobaby

Jesh, kiva kuulla! Mäkin voisin ehkä haluta toisetkin tätä mallia :)

Riika V.
Koti Kumpulassa

Miksi mä en huomannut noita siellä?? Tai siis miksi mä en käynyt siellä aleosastolla? Olis pitänyt näköjään. Oliskohan niitä vielä? Ja oliskohan siellä vielä jotain muutakin kivaa?? ;)

Kristaliina
Puutalobaby

Mä äsken pikavilkaisin (olisin tarkistanut hinnan) enkä nähnyt,  mutta en kyllä kovin tarkkaan katsonut... Ihan hyvä, etten katsonut uudestaan niin en päätynyt taas "säästämään" aleostoksilla :)

Riika V.
Koti Kumpulassa

Just siitä syystä jätin sen osaston rauhaan! ;)

mungoliini (Ei varmistettu)

näyttää ihan porkkanalta :D mä ostin tuollaiset, leopardikuosiset, kappahllista. alehinnat puoliksi, hintaa joku 7.5e. mahtuu takulla loppuun saakka kun on mahalle tilaa, sitten nähdään miltä lihava leopardi näyttää kun hikisenä kesällä vaappuu :,D

Kristaliina
Puutalobaby

Uuuu tällaiset leopardikuosilla!

...ja hihitys mielikuvalle hikisestä vaappuvasta leopardista :D

Monsteri lauma

Toi malli on ihan paras. Mulla tismalleen samanlaiset. Ostin ne "mökki housuksi" mutta joutuvatkin käyttöön kotona,lenkillä, lähikaupassa. Ihan Parhaat!

Hertta
Lilou's Crush

Haa, mun lähes kaikki housut on tuota mallia, puuvillaiset, neulepöksyt, kangashousut, iso osa farkuistakin. Ehdoton malli! Kutsun niitä ihan vaan roikkohaaroiksi. Function before form!

sylissä

Tosi ihana kuva tuo ensimmäinen! :) Ihana paita (oranssi)! Ja ihanat housut. Kaikki on ihanaa. Itse en osaa jotenkin tuonmallisia housuja käyttää vaikka muiden päällä näyttävätkin hyvältä.

Hyvää oleilua Espanjaan! :)

Sanph
Sanph

Eikös tuo ole porkkanamalli? Ihan supermukavan näköiset. Ja kuosille ehdotonta plussaa.

vierailija (Ei varmistettu)

Eikos tuo ole nyt sita ihan huippymuodikasta Mama-mallia (siis ihan oikeesti oon nahny jotain supermuodikasta farkkumallia kutsuttavan mamamalliksi taalla blogeissa)? ;)

vierailija (Ei varmistettu)

Juurikin hyippymyodikasta! :D

vierailija (Ei varmistettu)

Apua, meni sanat sekaisin: ne farkut on MUTSI-farkut. Mutta siis edelleen mun mielesta tota "porkkana"mallia... Sopot kun mitka sulla! :)

Nannannaa
Pahinta Nannaa

Sulle ois haaste, jos siellä auringon alla maltat siihen ryhtyä. :)

Kristaliina
Puutalobaby

Hauska! :D Teen joko täällä tai sit viimeistään kotona, jossa valinnanvaraa on vähän enemmän kuin täällä matkalaukussa :)

eppunen

Mulla on samanmalliset housut! Äiti osti alennusmyynneistä vuosi sitten keväällä... No jos ne on so last season, niin ollaan yhdessä tyylittömiä :) ne on niiiiin mukavat!

Kommentoi