Yllättävät lempparipöksyt

Jumppavaatenettiostoksilla klikkaukseni johtivat myös HM:n aleosastolle, jossa tein muutaman ”no hei kun näin halvalla saa” -extemporealeostoksen. Kotipöksyiksi jotain mukavaa. Ei edes niin väliä, että miltä näyttää. Voihan ne aina palauttaa ja niin edelleen.

Ja yllättävää kyllä – näistä omalle tyylilleni ihan kummallisen mallisista housuista on yhtä äkkiä tullut ihan ylivertaiset lempparit. Ihan silleen ”oooooo en halua ikinä pukeutua mihinkään muuhun kuin tällaisiin housuihin” -huokailuihin asti.

vyötärö.JPG

Ihan älyttömän mukavat. 

Joelkin kateilee. Sekin haluaisi tällaiset. 

pöksyt sivulta.JPG

Mulla ei ole mitään käsitystä, miksi tällaista mallia kuuluisi kutsua. Tällaisia housuja, jotka ovat lahkeista pillit ja vyötäröltä lökärit. Ja että onko tämä jo ”soooo last season”. Ehkä on – koska aleosastolta löytyi. Oiskohan ollut huikeat neljä euroa vai jopa kuusi.

vyötärö2.JPG

Mutta. Oh. Kai jo sanoin, että nää on ihan järjettömän mukavat. Sataprosenttista puuvillaa. Pehmeät iholla. Ja täydelliset tähän ilmastoon.

Aion käyttää nämä puhki. 

tirpan kanssa.JPG

Toivottavasti se puhkimeno ei muuten tapahdu kovin pian – en ole vielä näitä kertaakaan pessyt eli en tiedä, mitä näille pesukoneessa tapahtuu. Toivottavasti siis eivät ole kertakäyttöiset. Pettyisin kovasti.

Kommentit (24)
  1. Mulla on samanmalliset housut! Äiti osti alennusmyynneistä vuosi sitten keväällä… No jos ne on so last season, niin ollaan yhdessä tyylittömiä 🙂 ne on niiiiin mukavat!

  2. Sulle ois haaste, jos siellä auringon alla maltat siihen ryhtyä. 🙂

    1. Hauska! 😀 Teen joko täällä tai sit viimeistään kotona, jossa valinnanvaraa on vähän enemmän kuin täällä matkalaukussa 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *