Ladataan...
Puutalobaby

Lämmin kiitos sille terveyskeskuslääkärille, joka tänä aamuna yllättäen peruutti  lääkärinaikani. Muuten me oltais tällä hetkellä talvirenkaattomien Bugiksiemme kanssa jumissa jossain tuolla:

Hrr.

...ja kun sanon "lämmin", en oikeasti tarkoita sitä. Puutalon lattiat ovat niin kylmät, että Silva saa leikkiä tänään leikkikehää matkivassa pinnasängyssä.

Talvi on tullut puutaloon. Sisälle.

Ladataan...
Puutalobaby

Tuossa otsikossa ei ole mitään järkeä. Sori.

En tiedä, onko näissä imetysteissä järkeä yhtään sen enempää.

Miinusta noista haudutussysteemistä irtoavista ärsyttävistä hitusista.

 

Heti keväällä laitokselta kotiuduttuamme ystäväni toi vauvatuomisiksi paketin Hollen imetysteetä. Puhuttiin mm. kahvin juonnista - ehkäpä sitä kahvin kittaamisesta aiheutuvaa huonoa omatuntoa voisi näppärästi kompensoida teetä hörppimällä.

Merkkiuskolliseksi Hollen käyttäjäksi ryhdyin tajutessani, että vastaavalla Weledan imetysteellä oli tuplasti Hollen hinta.

Kerran sitten Holle oli lopussa ja jouduin ostamaan sitä ökykallista Weledaa. Ja WA-TUM! Tai jotain. Tuli kuulkaas aikamoiset bosat. Huh huh. Tai siis kiitti vaan. Siirryin Weledaan.

Ja nyt tuossa kupissa on sitten hautumassa ihan uusi tuttavuus, Frantsilan luomutilan Vauvanilo-yrttitee. Kurvin Life:ssa nimittäin ei ollut kumpaakaan aiemmin käyttämääni teetä, joten kokeillaanpa sitten tätä.

"Mammatee äidinrakkauteen edistämään maidoneritystä sekä vauvan onnea", paketti lupaa.

"Oho, mä otan tän. Mutta saako tästä rahat takaisin, jos vauva itkee ensi yönä?", kysyin.

Ei kuulemma saa. Pöh. Katteettomia lupauksia täynnä tuo markkinointimaailma.

 

 

 

*******

Ai niin, ja:

PS. ihan eri aiheesta, josta kirjoittelin jo alkuviikolla Puutalobabyn Facebookin puolella:Saan silloin tällöin eri tahoilta ihan kivoja ehdotuksia, että "haluatko arpoa tämän-ja-tämän-tuotteen lukijoittesi kesken?" - etenkin tämä joulunalusaika näyttää olevan aktiivista ehdotteluaikaa :) Ja mikäs siinä!

En kuitenkaan halua missään nimessä täyttää blogiani arvonnoilla, joten ajattelin testata "lukija-arvontojen" suorittamista siellä Facebookin puolella - silloin eivät tule häiritsemään tätä blogiarkea, mutta silti voidaan ilahduttaa arvonnoista tykkääviä lukijoita kivoilla palkinnoilla.

Testataan siis tällaista!

...ja tällä hetkellä Puutalobabyn Facebookissa on vielä perjantaihin asti käynnissä arvonta, jossa palkintona on kolme uutta Lasten aarteita-lastenmusiikkilevyä - jos siis erilaiset arvonnat kiinnostavat, tsekkaa siis Facebook!

Ladataan...
Puutalobaby

"Voi sua väsynyttä pikkuista, onko sut just herätetty kesken unien", on yleisin (ja ihan ihastelevan ystävällinen) ensikysymys, kun uusi ihminen näkee Silvan ensimmäistä kertaa.

Väsynyt vai pirteä vauva?

 

No monesti se päikkäriltäheräämisarvio pitää tietysti ihan paikkansa.

Mutta joskus tekee mieli ihan huvittelun vuoksi esittää vastakysymys: "Ootko muuten koskaan nähnyt Silvan isää?"

Ne geenit, geenit.

 

(Joelin kuva: Antti Kemppainen)

Pages