Ladataan...
Puutalobaby

...ja se näyttää jotakuinkin tältä:

Mini-Fresita kuvausrekvisiittaa; se korkataan sitten, kun maataan rentoutuneena bikineissä mökkiterassilla. (mitä todennäköisesti ei tule tapahtumaan - bikinit unohtuivat kotiin)

Aamuhetki (klo 13) kesämökillä: Vauvaperhetavaratsunami on pyyhkäissyt yli pienen mummonmökin. Äiti juo kahvia ja surffaa netissä. (saatiin toimimaan kytkemällä piuha isin puhelimeen, jei!) Isi lukee Androidista A Dance with Dragonsia. Silva on nukahtanut rotavirusrokotekitinöiden jälkeen isin syliin pystyasentoon. Ulos ei olla ehdit... ...jaksettu vielä mennä.

Eilen syötiin mökkiateriaksi kylmää pitsaa ja kylmiä Hesburgerin hampurilaisia. Muuta ei sitten ehdit... jaksettu tehdä. 

Kyllä tämä aina kotiolot voittaa!

 

 

 

Ladataan...
Puutalobaby

Mitäs teillä tehtiin viime yönä? Meillä NUKUTTIIN! Ja enemmänkin kuin 15 minuutin pätkiä, trallallaa!

Eilen otettiin ensimmäiset huikat refluksiin saadusta Gavisconista. Ei sen vaikutus varmasti näin nopea voi olla, mutta silti... Unta!

Ihmejuoma?

Ihmeen merkittävyyttä lisää se, että Silva sai toissapäivänä rotavirusrokotteen, ja se voi sivuvaikutuksena aiheuttaa aika massiiviset vatsavaivat. Mutta ei - nyt on pikemminkin menty askel parempaan suuntaan. Tai no ainakin puolikas askel.

Tekisi mieli sanoa, että jee nyt olen pirteä ja reipas ja järkikin jo toimii. Mutta ei se ihan niin mene - ei muutaman tunnin uni vielä monen kuukauden valvomista korvaa. Tokkurassa olen edelleen, rai rai. Mutta nukkunut! Nyt aamukahvit! Jea!

Ladataan...
Puutalobaby

Joskus sitä vaan ha-lu-aa jotain. Tavallisimmin jotain kallista. Ja ehkä myös vähän turhaa.

Jo raskausaikana haaveilin tällaisesta - viiden viikon pakkoleposairausloman aikana oli aikaa googlata kaikenlaista. Logiikkani toimi (ontuen) jotenkin näin: jos me JOKA TAPAUKSESSA joskus ostetaan syöttötuoliksi Stokken Tripp Trapp, eikö se olisi järkevää ostaa jo nyt. Niin, ai ja sitten myös sellainen Newborn Set...

...koska siis senhän saa sitten varmasti huuto.netissä myytyä (ja muita selityksiä).

Kuvasta voi jo ehkä päätellä, miten kävi.

No, järkiperustein käydyn keskustelun jälkeen todettiin, että pärjäämme kyllä ilmankin - ja onhan se aivan liian kalliskin. Ja niin edelleen.

Kielteinen hankintapäätös siis tehty, kops nuijalla pöytään ja tätä ei osteta. Paitsi että arviolta kolmen päivän kuluttua asiasta keskustellaan jälleen.

Ja kun tämä keskustelu oli käyty noin seitsemänkymmentäkaksi kertaa, totesimme että hmm, äiti taitaa todellakin haluta tämän. Klassinen "ostetaan äiti hiljaiseksi" siis.

No kyllä isikin nyt oikeasti tykkää, kun voi syödä ja yhtä aikaa seurustella vauvan kanssa.

Okei, oli se kallis. Ja ilmankin oltaisiin pärjätty. Mutta IHANAA saada edes joskus rauhassa aamupala syötyä ja Hesari luettua - joskus jopa kannesta kanteen. Silva viihtyy hyvin pöydän päässä ja huutelee sieltä turvavöiden alta omia vauvajuttujaan.

Sara-tädin virkkaamat mainiot vaunuilulelut toimivat myös Stokkessa.

...ja siis senhän saa sitten varmasti huuto.netissä myytyä (ja muita selityksiä).

 

Ps. Tämän bloggauksen mahdollisti:

(plussaa hämmentävästä musiikkivideosta)


 

...niin ja tissi.

 

Ps2. Pirpana toivoi joskus blogipostausta siitä, mitä oikeasti tarvitsee laitokselta palatessa. (postaus tulossa lähipäivinä!) Tämä ei ole yksi niistä tärkeimmistä :)

 

Pages