Ladataan...
Puutalobaby

Kesäkisan palkinnot saatu valmistajilta

Tämän viikon kesäkisapalkituksi noussut kommentti on tähän mennessä saanut 56 tykkäystä - ja ainakin minulta spontaanin "kahvit lentää näppikselle" -henkisen nauruntyrskähdyksen.

Kirjoitin siis perjantaina vähän fiilistelyitä: oli vaan jotenkin niin kepeä olo ja aurinkokin paistoi... Pari sydänkuviotakin taisin tekstin loppuun muotoilla.

Nooh, Vierailija H siihen sitten ehti heittää ensimmäisen kommentin:
"Nyt varovaisesti, Krista! Ei ole ihan seksihelteet, mutta aurinko voi petollisesti hämätä ;)"

Tirsk!

Ladataan...
Puutalobaby

Nimiäishässäkkä ohi, treffi-ilta tänään. Toinen mummi hoitaa muutaman tunnin ajan tirppaa ja toinen mummi vauvaa - luksusta. Aiotaan käydä lempparinepalilaisessa syömässä ja sitten linnoittautua yläkertaan kotileffakatsomoon. Näppärää: pääsen sitten imettämään aina tarvittaessa. Ja sitä paitsi leffateatterista ei löydetty just nyt mitään niin kovasti molempia kiinnostavaa, että oltaisiin haluttu maksaa lauantai-illan (edit: oho, Joel kertoi, että nyt onkin sunnuntai! lomamoodi, päivät sekaisin) tuskaisenkalliit leffahinnat.

"Joskus kyllä täytyis viettää koko treffi-ilta niin, että oltaisiin kahdestaan kotona ja ottettaisiin kokonaan netti pois päältä", Joel totesi.
"OHO!", minä naureskelin, "mitä me sitten tehtäisiin?".

Hetken hiljaisuus. Nauruntyrskähdys yhteen ääneen.
(vauva)

"Okei, täytyy siis pitää huolta, että nettiyhteys ei vaan missään vaiheessa pääse katkeamaan."

Pages