Ladataan...
Puutalobaby

Kas näin vietetetään perjantai-iltaa puutalossa: perhe on kerääntynyt keittiön pöydän ympärille. Yksi sanoo repussa gää-gää gää, ja toinen istuu pöydän äärellä ja piirtää. Kaksi pidättää hengitystään (ja välillä haukkoo henkeään):
"Hieno! Hieno! Kulta se on upea! Vau! Hieno!!!!"

Okei okei on ehkä naurettavaa, kuinka vanhemmat ovat ylpeitä lasten taiteellisista tuotoksista. Söherö-söherö-söherö - uuuu aivan mahtavaa!

Mutta oikeesti! On! Taide! Enkestä!!!!

Isi:

...ja äiti - ei enää edes pääjalkainen, vaan napa ja kaikkea:

Enkestä. Enkestä.

Ja Seela oppi vilkuttamaan.

Enkestä.

 

Ladataan...
Puutalobaby

Mitä tekee isi-ihminen herättyään klo 04.50 ja lähdettyään alakertaan reppunukuttamaan enterorokkovauvaa...?

No tietysti: kirjoittaa tuotearvostelun verkkokauppa.comista ostamalleen wlan-adapterille näppäimistölle paperipussille.

Kas näin:

"Tämä erinomainen tuote kulkee nimellä "paperipussi / paperikassi" ja kieltämättä sillä on kaikki sekä pussin että kassin parhaat ominaisuudet.

 Pp/pk edustaaensiluokkaista muotoilua. Klassiseen tyyliin sen mittasuhteet ovat kauniit: korkeuden ja leveyden suhde on 5:4 ja pohjan mittojen 3:1. Nämä suhdeluvuthan esiintyvät jo joonialaisessa temppeilarkkitehtuurissa. Sävy on äärimmäisen vähäeleinen ja yhdistettävissä harmonisesti moderniin mustavalkoiseen, luonnonläheisiin maaväreihin tai hillitsevää kontrastia tavoitellen myös kirkkaisiin pääväreihin. On vaikea kuvitella sellaista yhdistelmää, jossa pp/pk ei sekä tukisi kokonaisuutta että erottuisi edukseen!

Esteettiset arvot sikseen; Verkkokauppa.comin valikoivaa asiakasta kiinnostaa tietysti ensisijaisesti suorituskyky. Siinäkin pp/pk loistaa: sen kokonaistilavuus on suorastaan mullistava 19.44 litraa. Käyttöliittymä perustuu kahteen paperinyöriseen kantokahvaan, joita voi käyttää joko yhdessä tai erikseen. Ne antavat suoraa ja virheetöntä haptic feedback -palautetta pp/pk:n sisällön kokonaispainosta aina kantaessa.

Ainoa liitäntä on pp/pk:n yläosassa oleva universaaliportti eli avauma, johon voi asettaa samanaikaisesti jopa kymmeniä 3.5mm-, scart- tai usb-liittimiä. Pp/pk:n todellinen valttikortti on kuitenkin sen kyky vastaanottaa paperiformaatissa tarjottua aineistoa ilman minkäänlaisia yhteensopivuusrajoituksia (lukuunottamatta jo mainittuja kokotekijöitä; yksinkertaista taitoksiin perustuvaa pakkausalgoritmiä käyttäen tämäkin rajoitus on neuvoteltavissa) ja tähän käyttöön olen itse soveltanut pp/pk:ta. Kaikenlainen kotona pyörivä paperimateriaali syötetään pp/pk:hon tarpeen mukaan taiteltuna, ja kun kokonaiskapasiteetti on täytetty, pp/pk on täydellisen yhteensopiva keräyspaperisäiliön vastaanottoprotokollan kanssa."

*******

Nörttihuumoria vai käsistäriistäytynyt univelka? You decide.

Ladataan...
Puutalobaby

Oletteko ihmetelleet, että miltäköhän oikein näyttää se Bollywood-tanssi, mitä mä täällä niin monesti hehkutan...?

No hei tulkaa katsomaan, ihan livenä!

Eka kerran sheikkasin julkisesti pebaa eli tanssin Bollywoodia alkeiskurssilaisena vuonna 2012, Intia Spektaakkelissa (etukäteistunnelmia täällä, jälkikäteisfiiliksiä & Silva-vauva kuulosuojamet päässä puolestaan täällä). Viime vuonna kyseinen spektaakkeli jäi minulta möhömahasyistä väliin, mutta tänä vuonna uusi yritys: Intia Spektaakkeli siis nyt lauantaina 31.1. Vuotalossa.

Tuo näytös on muuten aika kiva kurkistus Suomen Bollywood-skeneen; siellä nimittäin esiintyvät samalla lavalla niin huiput kuin me harrastelijatkin. Näin muuten harjoituksissa erään Ilona Kolachanan ohjaaman alkeisryhmäläisten esityksen - se oli ihan hemmetin hyvä. Vau. Ei olisi ikinä uskonut alkeisryhmäksi. Itse olen tuppautunut nykyään jo mukamas pokkana Ilonan ohjaamalle keskitasolle ja yritän kröhöm tässä kovasti pitää sellaista juu-juu-kyl-mä-osaan -itseluottamusta päällä... Jaiks.

Niin ja Bollywoodin lisäksi siellä on myös kathakia ja bharatanatyamia eli klassisempia intialaisia tansseja.

Bling bling! Kuvissa muuten mun uusi puku - mun esimmäinen oma Bollywood-tanssiasuni! Aivan hengästyttävän hieno; tehty siis mittojen mukaan käsityönä Intiassa. Ah...

Niin joo paitsi väri piti olla oranssi-turkoosi; niitä tuo ei ole kyllä nähnytkään. Ihka-aidosti made in India siis :)

Mutta siis: tulkaa katsomaan! ...ja nykäiskää hihasta hameenhelmasta, jos näette mut siellä liihottamassa! Tapahtuman Facebook-sivu täällä, ja lippuja myy mm. Lippupalvelu.

...jos siis enterorokkojumalat suovat. Apua. Karseaa, jos mä sairastun vaikka just tanssipäivän aamuna. Jännittää.

Pages