10 PALJASTUSTA

BY RACHEL

Herkkua lauantaita! Mä oon heränny tänään jo hyvissä ajoin ennen kuutta, kun 10-kuinen herätyskello soi.. meidän talossa ei ole siis pelkoa siitä, että unirytmi pääsisi hirveästi heittelemään viikonloppusin ;) Lähden kohtapuolin salille herättelemään itseni kunnolla tähän päivään, mutta ajattelin koota lauantain ratoksi paljastaa teille muutamia salaisia luonteenpiirteitäni ja tapojani.. Ready? Täältä pesee.

1. Kävelylenkit on mulle yksi parhaimpia stressinhallinta/pääntuuletuskeinoja, ja käynkin lenkillä lähestulkoon päivittäin. Kävelylenkit on mulle myös ihan mielettömiä aivoriihiä, joiden aikana saan usein kunnon heureka-elämyksiä ja uusia ideoita toteutettavaksi. Saatan siis lähteä hyvin kireänä ovesta ulos, mutta voin melkein vannoa, että 99,9% prosentteia ajasta tuun takaisin levänneenä, hyvätuulisena, inspiraatiota ja ideoita puhkuen.

2. Mun pitää aina haistaa avokadoa ennen kuin uskallan käyttää sitä :D Nimimerkillä muutamat smoothiet pilattu avokadolla..

3. En kato juuri ollenkaan telkkaria tai muita ohjelmia. Ehkä kerran kuussa tulee katottua joku leffa yhessä miehen kanssa, mutta muuten mä käytän sen ajan mieluummin johonkin muuhun.. esimerkiksi Pinterestin selailuun itseopiskeluun ;) Katoin just Finnpanelista, että 25-44-vuotiaat suomalaiset kattoo keskimäärin telkkaria 2 tuntia päivässä, hui!

4. Seuraan aika aktiivisesti muotia ja tulevia trendejä, ja mussa tulee varmasti aina asumaan pieni fashionista. Mulla on kuitenkin joku sisäänrakennettu periaate, että jos jostakin trendistä on tulossa/tullut kunnon ilmiö tai must have, niin en halua lähteä massaan mukaan vaikka vaatteesta, asusteesta tai tyylistä tykkäisinkin. T. Outolintu

5. En tykkää tervan mausta tai tuoksusta. Karkeissa, pastilleissa, shampoossa, saunatuoksuissa... no thanks.

6. Rakastan värejä. Väriyhdistelmät ja täydelliset sävyt tekee mut vaan tosi iloseksi, ja mulla on pinterestissä kokonainen kansio pelkästään väreille. Mun haaveena onkin sisustaa koti niin, että se olisi harkittu värien sekamelska, jossa värit pääsisi oikeuksiinsa.. Myös eri kuosit on mun mieleen, ja tulinkin niin hyvälle tuulelle kun avasin taannoin mun Zaran paketin, josta löytyi mun lempiväriä ja -kuosia. 

7. Sidon kengännauhat aina tuplasolmuin. You know, ihan vaan kaiken varalta.

8. Mä syön usein iltapalan seisten. Tai itseasiassa syödään miehen kanssa molemmat iltapalat keittiön saareketta vastaan nojaten tai ympäri keittiötä palloillen. Huono tapa, josta yritän opetella tänä vuonna eroon! :D

9. Mulla on yksi, ja yksi ainoa kampaus: korkea sotkunuttura. Tämä hiustrendi on ollut luottokampaukseni jo varmaan viidentoista vuoden ajan, ja näillä näkymin mä sidon vielä pikkumyynutturoita vielä harmaahapsisenakin.

10. Oon ihan superinnoissani eilen alkaneista olympialaisista! Lumilautailu, alppihiihto, freestylehiihto, luistelut, mäkihyppy ja tietysti lätkä tulee pyörimään ainakin meidän ruuduilla seuraavat pari viikkoa, ja saatan sivusilmällä seurata myös rattikelkkailua ja curlingia :D Parasta on, että pääsee jännittämään ja kannustamaan kahden maan urheilijoita. Jos olisi pakko valita, niin talviolympialaiset on ehkä itelle hitusen verran mielenkiintosemmat kuin kesäolympialaiset!

Kommentoi