10 X JULY FAVORITES

 

fav1.png

1. Quote of the month. Oon miettinyt paljon miten haluan näyttäytyä ja ”brändätä” itteäni blogimaailmassa. Oon lopulta aika natural monessaki suhteessa, enkä osais/haluaiskaan olla muuta, joten aion embrace it to the fullest. Oli myös sairaan kiva, kun juttelin mun kaverin kanssa blogiasioista ja hänkin sanoi että mun luonnollisuus ja natural beauty on se, joka jää mieleen. 

2. Kuukauden inspiroivin löytö: Native Fox.  Jos haluaisin olla seuraavassa elämässä joku muu, niin se olisi Jennifer Grace. 

3. Mun uudet hiukset. Palasin monen epäonnistuneen kampaajakokeilun jälkeen Folk:in Anjalle, ja mun hiuksista tuli TÄY-DEL-LI-SET. Raidat, sävy, leikkaus, kaikki. Kävin ensimmäistä kertaa Anjalla about 3 vuotta sitten, ja Anja sano että mun hiukset on paksuuntuneet niin ettei niitä oo edes tunnistaa samaksi tukaksi. So pumped! Mä oon lapsesta asti ollu se jolla on roikkunut ohut hiirenhäntä niskassa ja kateellisena ihaillut muiden paksuja lettejä ja upeita kampauksia. Mutta omastakin mielestä mun hiukset voi nyt paremmin kun ikinä ennen 🙂

4. Syksyn crazyt asusteet. Oon niin innoissani tulevan syksyn/talven muodista, koska musta tuntuu että koskaan ennen ei oo muoti ollut yhtä revittelevää kuin se on nyt. Esim miten olisi D&G:n hullut laukut..

5. GymnasticBodies. Kuten mainitsin, oon innostunut kehonpainoharjoittelusta ihan hirveesti. Mutta oon myös kuluttanut tunteja ja tunteja aikaa tutustuen toiminnalliseen kehopainoharjoitteluun, ensin GymnasticBodies:n kautta ja nyt suomalaisen Movement Systemin kautta. Kiinnostaisi ihan hirveesti sekä kurssi itsessään mutta myös ohjaajan pätevyyden saaminen. 

fav2.png

6. Ganni. Ensin oli Gannin logoteepparit, sitten neuleet, ja nyt viimeisimpänä leoasut. I need this in my life.

7. Aktivoitu ja paahdettu suklainen tattarimysli (viljaton, maidoton). Halusin kokeilla tehdä viljatonta mysliä, ja vastaus mun villeimpiin mysliunelmiin löytyi aktivoidusta ja paahdetusta tattarirouheesta. Tähän tulee ohje myöhmmin, koska on niin, niin hyvää. Ja niin terveellistä.

8. Fav color: purple. Tää ei kaipaa selitystä. Rakastan värejä, ja juuri nyt liila ja violetti näyttää niiiin hyvältä.

9. Days spent with my favorite people. Heinäkuuhun mahtui ihan hirveesti ihania hetkiä kavereiden ja perheen kanssa, josta oon saanu niin paljon hyvää energiaa. Ja meidän hääpäivä! Kuvan herkut oli mun ja Anskun kolmas ruokailuhetki kun vietettiin päivää Helsingissä. Käytiin Pauligin kulmassa maistamassa raakakakkua (taivaallista) ja antamassa Matcha-latella uusi mahdollisuus… mutta ei. Kauramaitoonkin tehtynä maistui pelkkä levä 🙂

10. Heels, heels, heels.. Joo, musta – vannoutuneesta matalien kenkien ja tennareiden käyttäjästä on pikkuhiljaa kuoriutumassa oikea korkkariharakka. Kandee kurkata varsinkin Zaran tän hetkinen, törkeen (!!!) hyvä valikoima. Mä oon kans kurkannu. Aika monesti 😀

Kuvat Native Fox, Pinterest, Zara, Awaken Gymnastics

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *