12. LUUKKU: 12 X TALVEN TYYLI-INSPIRAATIO

BY RACHEL

Nyt kun on päästy jo talven makuun ja totuteltu taas kylmän ja lumen kanssa pelaamiseen, niin on aika kaivaa vähän asu-inspistä Pinterestin maailmasta :) Kyl tää talvi on pukeutumisen kannalta oikeesti aika haastavaa hauskaa, koska se on loppujen lopuksi todella monipuolista! On ihania takkeja (karvaturkkeja, puffereita, pitkiä villakangastakkeja, untsikoita, parkoja ja teddyjä), pitkiä housuja lukuisissa eri väreissä, liehuvia lahkeita, farkkua, pipoja ja päähineitä, kaulahuiveja... Ja kenkiä; nilkkureita, saappaita, tohveleita, tennareita ja korkkareita - kaikkia sulassa sovussa. Oon ite talvisin niin kova palelemaan, että välillä tuntuu ihan mahdottomalta yhdistää tyylikkyys ja lämpimyys toisiinsa, mutta ehkä näiden kuvien avulla ne fleecehaalarit ei houkuttelis enää niin kauheasti.. Kerrospukeutuminen taitaakin olla talvesta tyylikkäänä selviytymisen taikasana. Onko teillä tämän suhteen jotain hyviä ässiä hihassa?

PS. Tilasin H&M:ltä ison, muhkean vaaleansinisen tekoturkiksen, mutta se oli ensinnäkin a) niin painava! ja b) niiin iso ja muhkea, että mulla oli ihan tämmönen olo. Palautukseen meni.

 

Kommentit

vilhelmiinah
VILHELMIINA H.

Ennen vihasin talvipukeutumista, kerrospukeutumista - mutta nyt en muuta kuin ra-kas-tan sitä! Jos ei mistään muusta talvessa pidä, niin talvipukeutumisesta ainakin <3 Inspiroivia kuvia :)

byrachel
BY RACHEL

Täytyy ottaa samanlainen asenne talvipukeutumiseen ;) Ei vaan, talvipukeutumisessa on todellakin hyvät puolensa :) 

vilhelmiinah
VILHELMIINA H.

Ei ole mitään parempaa kun pukeutua tuonne kylmyyteen muhkeasti neuleeseen ja ihanaan (toppa)takkiin, saappaisiin, paksuun kaulahuiviin ja pipoon! ;) Ehkä on sen verran aikuistunut että on ihana ''toppautua'' - joskus teininä vaan halusi kulkea lenkkareissa ja ohuissa farkuissa, ilman pipoa, vaikka pakkasta oli -20, hyrr ai kamala miten on pystynyt! :D

Kommentoi