3 X TERVEYS- & HYVINVOINTIVINKKI

Haluan tänään vinkata kolmesta terveyteen ja hyvinvointiin liittyvästä löydöksestä, joita oon viime aikoina tehny. Mukana on niin Youtube-kanava, kauppaketju kuin sovelluskin! Mulla olis ollu myös pari hyvää kirjaa vinkattavana, mutta luulen että teen erikseen kirjapostauksen, kun sellaista on muutenkin pyydetty 🙂 Mutta sitä odotellessa, tässä olisi 3 huippusuositusta kokonaisvaltaisen terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseksi!

hehku.jpg

Hehku. Aloitetaan postauksen kuviinkin liittyvällä vinkillä, nimittäin kauppaketju Hehku:lla. Kyseessä on kokonaivaltaisen hyvinvoinnin kauppaketju, jonka tavoitteena on toimia kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin suunnannäyttäjänä Suomessa. Hehkusta löytyy todella monipuolinen ja kattava valikoima terveyteen, hyvinvointiin sekä kauneuteen liittyviä tuotteita ja palveluita – kaikkea proteiinijauheista luonnonkosmetiikkaan, maitohappobakteereista lahjapakkauksiin ja vauvanhoidon tuotteista kinesioteippeihin. Ite tilasin nettikaupan kautta aiemmin postaamani Olivia Kleinen tuotteet, sekä mm. Sophie la girafen lasten rasvan. Paketista paljastui näiden lisäksi pari ilmaisnäytettä, sekä 2 (!!) ilmaislahjaa; Mossan kasvoöljy sekä purkki D-vitamiinia! Olin ihan suu ammollaan näistä ylläreistä, joista molemmat oli todella mieluisia ja oonkin hehkuttanut (heh) kyseistä putiikkia lukuisille tutuille sen jälkeen 🙂 Niillä pyörii myös jatkuvasti hyviä tarjouksia ja esim. tällä hetkellä tarjouksessa on kaikki kasvonhoitotuotteet, Puhdas+ kollageenituotteet (käytän näitä ite ja voin suositella lämpimästi!), sekä Clarinsin meikit. Ostoksista kerryttää myös plussaa!

Samin kanssa lasillisellaOon seurannu Samia jo useita vuosia, joten olin tietysti mielissään Samin uudesta Youtube-kanavasta. Sami on valmentaja ja ravintoasiantuntija, jonka lisäksi hänellä on useiden vuoden kokemus elintarvikealalta ja terveystuotealalta. Kanavalla Sami haastattelee Suomen parhaita terveyden ja hyvinvoinnin ammattilaisia ja vieraslista on tähän mennessä ollutkin aika vakuuttava; Olli Sovijärvi, Karita Tykkä, Samuli Perälä, Tomi Kokko.. Jos terveys- ja hyvinvointiaiheinen keskustelu kiinnostaa, niin lupaan että näistä saa paljon hyödyllistä tietoa. Sami pitää myös blogia, josta löytyy suoraa puhetta ravinnosta, painonhallinnasta, suorituskyvystä, ravintolisistä ja hyvinvoinnista. Samin mukaan tekstit eivät välttämättä sovi herkkänahkaisille tosikoille 😉

Mindfulness app – Leena Pennanen.  Oon kaavaillu pientä mindfulness-haastetta blogiin, jonka tiimoilta oon tehny vähän taustatutkimusta erilaisita mediaatioon ja mindfulnessiin liittyvistä sovelluksista. Englanniksi niitä löytyy vaikka millä mitalla, mutta haluan jo nyt vinkata yhdestä hyvästä suomenkielisestä äpistä ja Leena Pennasen ohjaamista mediaatioharjotteista. Jos mindfulnessin harjoittaminen kiehtoo mutta ei tiedä mistä alottaa, niin ohjatut harjotukset on musta loistava tapa perehtyä harjotusten saloihin. Sovelluksesta löytyy mm. 5 päivän johdatus tietoiseen läsnäoloon, sekä eri pituisia meditaatioita, joiden avulla voi oppia pysähtymään ja rauhoittumaan hetkeksi. Sovellus on ladattavissa sovelluskaupasta, ja on Windows-laitteita lukuunottamatta ilmainen. 

Ja jos teillä on vinkata muista hyvistä terveyteen tai hyvinvointiin liittyvistä lähteistä, niin laittakaa ehdottomasti jakoon! :

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *