7 UUTTA PODCAST SUOSITUSTA

BY RACHEL

Jaoin täällä suuren podcast-listani, josta löytyy 27 tilaamaani podcastia, joista suurin osa pyörii edelleen kuvioissa mukana. Lista on viime aikoina kuitenkin kasvanut muutamalla todella potentiaalisella ja jakamisen arvoisella kanavalla, joten täältä tulee mun 7 uutta tuttavuutta. Muutama uusi suomenkielinen löytyy myös listalta! Jos aivosi siis kaipaa näin syksyn tullen vähän uutta virikettä, niin suosittelen virittäytymään näille taajuuksille :)

No ihan ensimmäiseksi pitää mainita Saran, Elisan ja Mariannan podcastit! Ihan huippua, että tytöt on tarttunu tähän yhdessä, koska just tän tyyppisistä podcasteista on Suomessa pulaa. Tärkeitä aiheita, hauskaa höpöttämistä ja kivoja persoonia <3

Taikaelämää. Katri Syvärisen hyvinvointiin ja henkiseen kasvuun keskittyvä podcast. Tämäkin on melko tuore kanava, mutta kahdeksan jakson verran on puhuttu mm. rehellisyydestä, haavoittuvaisuudesta, vastaanottamisen vaikeudesta ja uupumuksesta.

Bucci Radio. Aiheina mm. terveys, treeni, ravitsemus, hyvinvointi, yrittäjyys ja henkinen kasvu. Amanda on nuoresta iästä huolimatta päässyt terveys- ja hyvinvointialalla tosi pitkälle, mikä on ihan mielettömän hienoa! Mielenkiintoisia haastatteluja ja paljon infoa.

The Lavendaire Lifestyle. Tubettaja ja yrittäjä Aileen Xu:n podcasti henkilökohtaisesta kasvusta ja omien unelmien tavoittelusta. Kiinnostavien aiheiden lisäksi tykkään niiden pituudesta (=lyhykäisyydestä, useat on 15-30min).

She Did It Her Way Podcast. Yksi parhaimpia naisyrittäjille suunnattuja podcasteja. Amanda Boyle haastattelee viikottain menestyneitä naisia, joilta kuuntelija pystyy oppimaan ja poimimaan konkreettisia, toimivia toimintatapoja oman yrityksen luomiseen ja pyörittämiseen. Todella inspiroiva!!!

Renegade Radio with Jay Ferruggia. Viihdyttävä ja informatiivinen podcasti, jonka tavoitteena on auttaa kuuntelijaa löytämään ja vapauttamaan sisäisen potentiaalinsa. Täältä saa motivaatiota ja työkaluja niin psyykkiseen, fyysiseen kuin henkiseen terveyteen ja hyvinvointiin, sillä aiheet ja haastattelut alkaa aina painonpudotuksesta, Crossfitistä, paleosta ja veganismista suhteisiin, tavoitteiden asetteluun ja itsevarmuuteen.

Ja mainittakoon loppuun vielä Tomi Kokon podcast, Jahtaa unelmiasi. Jos Tomi Kokko on tuttu persoona, niin tää on taattua Kokko-kamaa :) 

karvatakki Zara / toppi Aritzia / farkut Cubus / kengät Minna Parikka

Kommentoi