ARKISAFKAA: VIIKON RUOAT KUVINA

arkiruoka.png

Viikon arkiruokavinkkejä coming at you! Tässä on hyvä esimerkki siitä, miten meal preppaaminen ei tarkoita sitä että samaa kanaa ja riisiä pitää syödä päivästä toiseen. Vaan voi syödä kalaa ja kasviksia! 😀 Paistoin alkuviikosta ison lohifileen, jota syötiin kolmena peräkkäisenä päivänä: kerran päivälliseksi ja kahdesti lounaaksi. Lohi pysyi samana, lisukkeet muuttuivat (okei no jos ihan tarkkoja ollaan, niin kasvikset muutti vaan muotoaan :D) ja kaikki oli ilosia. Paistoin lohen kanssa ison satsin uunijuureksia ja kasviksia, jotka oli sellaisenaan lisuke #1. Seuraavana päivänä soseutin ylijääneet kasvikset soseeksi, eli lisukeeksi #2. Kolmantena päivänä tein lohen kaveriksi porkkana-zucchinipihvejä, lisuke #3. Pihvit oli ihan sairaan maukkaita! Mieskin kehui, että nyt kasvispihvit näyttää juuri siltä miltä niitten kuuluukin näyttää, eikä miltään mössöpihveiltä 😀 Otin sen kehuna.

Tein viikolla myös ison satsin uunitettua parsakaalta, joka on yks mun lempparitapoja syödä parsakaalta. Sitä syötiin muutamana päivänä eri aterioiden yhteydessä. Ja sitten päästään taas zucchiiniin 😀 Kesäkurpitsa on näköjään tämän hetken ruokateema, mutta se on vaan niin hyvää ja taipuu niin moneen eri muotoon. Tehtiin siitä pitkästä aikaa jauhelihalla täytettjä veneitä. Sen lisäksi tungin sitä ainakin smoothieen ja iltapalamunkkaaseen.. 😀 Viikon kasvisruokana oli puolestaan linssikeittoa, joka on vaan jotain niiiiiiiiin hyvää… Saan linsseistä kylläkin vatsaväänteitä, mutta joskus se on niiden väänteiden arvoista. Keiton kaverina syötiin maailman parasta näkkäriä aka siemennäkkäriä, jota teen kans aina monta pellillistä kerralla, jotta sitä riittää monta palaa itselle mutta myös ystäville asti jaettavaksi. Pakkasin sitä myös mummille ja papalle tuliaiseksi, johon ajellaan viikonlopun viettoon n-y-t nyt!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *