AUGUST FAVORITES

lemp.png

1. Kuukauden lempikengät. Korkkasin nää Zaran kukkakorkkarit elokuussa, ja niistä tuli heti iiihan lempparikengät! Täydellinen istuvuus, sopiva korko, ja erittäin hyvännäköset jalassa <3<3<3 Oikeesti voisin ottaa tän tyyppisiä sukkakorkkareita melkeenpä joka värissä, niin rakastunut mä niihin olen. (Pakko kertoo tähän liittyen yks hauska juttu. Käytiin ottamassa asukuvia, joihin vaihdoin nämä kengät vasta paikan päällä. Mun kuvaajan mies tuli myös paikalle, ja naurahtaen kehui mun kenkiä ja kysyi oliko niillä hyvä ajaa? Tosi hyvät vastasin, vaikka todellisuudessa en ollu vielä ajanu korkkarit jalassa. No siitä hypättiin sitten autoon ja kun yritin lähteä ajamaan, mulle iski niin järkyttävä suonenveto että ajamisesta ei meinannut tulla mitään. Koko matkan kotiin kamppailin siinä sitten suonenvetojen ja koron jumiin jäämisen kanssa :D)

2. Kuukauden inspiroivin ihminen, Janita Autio. Janitan uraa ja kehitystä oon seurannu ihan sieltä ensiajoista lähtien, ja musta on ollu niin huikeeta seurata sitä, mihin kaikkialle naisen energia, persoona, kova työ ja lahjakkuus on hänet vieny. Ihan sairaan inspiroivaa! Rakastan myös Janitan kuvia, niiden tyyliä, tunnelmaa ja tarinaa. 

3. Kuukauden kiinnostavimmat suomalaiset designerit. Elokuussa nousi moni suomalainen brändi kiikariin, joista erityisesti Anni Ruuthin taianomaiset luomukset (erityisesti kaikki höyhenvaatteet, mutta mallistossa on niiin monta muutakin herkkua että haluan esitellä ne ihan omassa postauksessa!). Muita kiinnostavia on mm. OnarStudios, lasten vaatteista Metsola, sekä mun ikisuosikki Marimekko.

4. Kuukauden mietelause. Kuvan mietelause on Tommy Hellstenin kirjasta Saat sen mistä luovut, josta löytyi paljon herätteleviä ajatuksia ja paradokseja. Erityisesti unelmiin, pelkoihin ja henkiseen kasvuun liittyvät lauseet on jääneet pyörimään mieleen. Elokuussa tuli muutenkin luettua enemmän kirjoja kun aikoihin, ja oon saanu niistä tosi paljon uutta ajateltavaa sekä motivaatiota omaan elämään. Mulla pyörii näiden ympärillä paljon postausaiheita, joten stay tuned!

5. Kuukauden parhaat hetket. Elokuun lämpimimpänä päivänä suunnattiin maauimalaan, elokuussa alkoi tytöllä eskari ja paluu arkeen, ja elokuuun lopussa mun miehellä alkoi vihdoin loma. Ollaan menty koko perhe aika tukkaputkella monta kuukautta ja nyt kun on vihdoin lupa olla ja levähtää, niin väsymys on kyllä vyörynyt aika voimakkaana päälle. Ollaan otettu päikkäreitä (jota ei mun kohdalla tapahdu yleensä siis ikinä), makoiltu sohvalla hommien lomassa, ja vähän herkuteltu. Eiköhän näillä akut pikkuhiljaa lataudu 🙂 

Vaikka kesä menikin ihan liian äkkiä ja ihan liian vähin hellepäivin, niin syysaamuissa on silti jotain niin uutta, raikasta ja kutkuttavaa. Vähän kun alkaisi uusi vuosi. Syyskuussa sitäpaitsi on niin paljon kivaa ohjelmaa luvassa. So hello September!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *