COLORFUL CHRISTMAS

Kyllä, jouluaiheinen fiilistely saa alkaa blogissakin, ensimmäisen adventin kunniaksi. Tänä vuonna aikainen lumentulo synnytti joulumielenkin epätavallisen ajoissa, ja ollaan jo ehditty kuuntelemaan joululauluja jo kuukauden päivät… Joululahjoja olen miettinyt ja listaillut moneen otteeseen, sekä tietysti inspiroitunut tulevaa juhlaa varten Pinterestin maailmassa. 

Mussa asuu sisäinen värien rakastaja, joka tosin on päässyt viime vuosien skandinaavisen minimalistisuuden kultaloisteessa vähän heikosti esille. Pikkuhiljaa olen kuitenkin antanut sille luvan tulla ulos ja näkyville niin pukeutumisessa kuin sisustuksessakin. No pukeutumisessa en olen tainnut koskaan olla sitä perinteistä classy tyyppiä, mutta kuitenkin. Päätin tämän myötä, että myös joulumme saavat loistaa väreillään. Tulkaa heittämään lumipalloja ikkunaan, jos menen niin pitkälle että alan koristelemaan pihojamme Pohjois-Amerikkalaiseen tyyliin. 

Tässä kuitenkin esimakua siitä, miltä haluamme joulumme näyttävän. Vaikka suuntaammekin jouluksi lämpöiseen, aion silti laittaa ja fiilistellä joulua jo kotona hyvissä ajoin 🙂

1.png

5.png

7.png

8.png

9.png

11.png

12.png

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *