Haluatko tallentaa muutokset?

IMG_1733.jpg

”Päivän päätteeksi, elämän tulisi kysyä jokaiselta; haluatko tallentaa muutokset?”

Mitä jos jokainen näkisi päivän päätteeksi videokoosteen päivästään? Kaikista tekemisistään, sanomisistaan, ilmeistään ja eleistään? Minkälaisia ajatuksia se sinussa herättäisi? Olisitko ylpeä itsestäsi? Haluaisitko toistaa tiettyjä kohtia vai toivoisitko voivasi pyyhkiä kaiken pois? 

Olitko tarpeeksi rohkea, olitko oma itsesi? Teitkö töitä päästäksesi elämässä eteenpäin? Saitko aikaan muutoksia omassa tai muiden elämässä? Olisitko voinut antaa itsestäsi enemmän? Kerroitko läheisille ihmisille rakastavasi heitä? Jäikö päivästä hyvä mieli, tai jätitkö kenties jotain tärkeää tekemättä?

Itelle tää viikko on ollu aika hulabaloota ja tuntuu, että puoliteholla oon koittanut saada edes kaikki tärkeimmät asiat tehdyksi. Jos katsoisin omia päivän koosteita huomaisin varmaan, että huokailen vähän turhan usein päivän aikana, turhaudun pikkujutuista ja kulutan ihan liikaa aikaa stressaten tulevaisuutta. Eniten kuitenkin hävettäisi huomata, miten oon ihan liian vähän läsnä tässä hetkessä. Tällä hetkellä tuntuu olevan niin paljon mielen päällä, niin paljon ajatuksia ja niin paljon tekemistä, että huomaan uppoutuvan niihin vähän turhan helposti.. Haluan tähän kuitenkin muutosta, koska vaan tällä päivällä ja hetkellä on merkitystä. Haluan muistaa päivän päätteeksi nähneeni molempien tyttöjen hymykuopat, muistella eskarilaisen kanssa käytyjä tärkeitä keskusteluja barbeista, peloista ja lempikukista, tuntea miehen lämpö iholla, palata ystävien kanssa käytyihin viesteihin ja puheluihin, sekä tuntea tehneeni jotain pelkästään itseäni varten. 

Elämä on liian lyhyt tuhlattavaksi ja jokainen päivä on todellakin lahja, uusi alku ja mahdollisuus. Mitä siis teet tällä päivällä, joka sulle on annettu? Mitä teet tänään elämälläsi? Mitä teet tänään, joka tekee juuri tästä päivästä toistamisen ja tallentamisen arvoisen, merkityksellisen? 

IMG_1723.jpg

IMG_1737.jpg

IMG_1734.jpg

takki Aritzia / poolo Ginatricot / housut Zara / kengät Samsoe&Samsoe

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *