I COULD WEAR THIS RIGHT NOW!

BY RACHEL

Guys. Ihan maailman parasta että on sunnuntai. Mulla oli aika menevä (ja hektinen) viikko, ja huomasin eilen illasta että ehkä vähän turhankin kovaa oltiin puskettu menemään. Oon luonteeltani niin Type A ihminen, ja mun on vaikea vaan hidastaa, ottaa omaa aikaa ja olla tekemättä mitään, ja huomaan sen usein vasta siinä vaiheessa kun oon ihan puhki. Koen huonoa omaatuntoa siitä että istuisin vaan, kun takaraivossa pyörii sata tekemätöntä asiaa. Samalla kuitenkin nautin siitä että on tekemistä, saan toteuttaa erilaisia projektejani ja saan vietyä asioita eteenpäin, eli pienessä ristiriidassa joutuu painimaan tän asian kanssa. Tämä on kuitenkin selkeesti mulle asia joka vaikuttaa olennaisesti omaan oloon ja arjen sujumiseen, ja tiedostan että mun pitäisi keskittyä rentoutumiseen ja chillailuun paljon enemmän. Näin jollakin puhelinkuoret, jossa oli iso pilleri jonka alla luki "Take a chill pill". Sellaiset voisi hommata myös itselle ;)

Kävin pitkässä saunassa yksin, ja tänään heräsin siihen että vanhempi lady toi mulle aamupalan sänkyyn :'). Mulla on tapana usein viedä tytölle ja miehelle aamiainen sänkyyn, koska se on mun mielestä kiva ele ja noh, kyllä mullekin kelpaisi aamiainen sänkyyn kannettuna :D Lady oli aiemmin viikolla kysynyt mitä haluaisin aamupalaksi, ja tänä aamun kuulin kun jääkaapin eteen raahattiin jakkaraa, etsittiin astioita ja aseteltiin ruokia.. Tarjottimelta löytyi kaurajugua ja mysliä, sekä kaksi kauranappia kinkulla höystettynä. Se into ja ylepys mitä tytöstä paistoi oli niin liikuttavaa, ja nää hetket on just niitä mitkä saa kaiken tuntumaan niin merkitykselliseltä. 

No siirrytään sulavasti sitten toiveasuun :D Se näyttää omaan silmään niiin kivalta väreineen ja hauskoine yksityiskohtineen. Victoria Beckhamin punanen teeppari sopii niin kivasti okran värisen mokkahameen kanssa! Pierre Hardyn karvakenkiä oon ihastellu jo monta vuotta ja näytti olevan jo loppuunmyytyjä, mutta ne on ihan täydelliset. Sitäpaitsi ne sopisi niin hyvin yhteen suuuuuper sulosen Dolce & Gabbanan pitsilaukun kanssa! Asun kruunaisi vielä saman firman silkkihuivi esim hiuksiin tai ranteeseen kietaistuna. 

Ja loppuun oli pakko vielä laskea toiveasulle hintalappu. Vaivaiset 3805 euroa :D 

 

Kommentoi