JANUARY MOOD BOARD

BY RACHEL

Mä oon ihan supervisuaalinen ihminen, ja rakastan kauniita kuvia, hyvää designia, taidetta ja muuta silmänruokaa yli kaiken. Inspiroidun ihan valtavasti kuvista, väreistä ja niiden tunnelmasta, ja ne toimii mulle ihan merkittävänä inspiraation ja motivaation lähteenä. Tämä on aina ollut osa mun luonnetta, sillä yks mun lempiharrastus pienempänä oli skräppäys, eli valokuvakansion kokoaminen ja koristeleminen askartelutyyliin. Ennen Pinterestin keksimistä mä pidin leikekirjamaista kokoelmaa inspiroivista kuvista, joita tulostelin netistä ja leikkelin lehdistä, ihan vaan omaksi ilokseni. Noin kuutisen vuotta sitten hurahdin pinterestin maailmaan ihan täysin ja katsoin just että oon pinnannut siellä kohta 10 000 kuvaa... :D Nyt mulla on haaveena saada mieheltä lahjaksi jättimäinen mangeettitaulu, joka toimisi mun omana in real life mood- ja dream boardina. Sitä odotellessa, kokosin tähän tammikuun moodboardiin mua tällä hetkellä viehättävät asiat.

Tammikuun teemana on tietysti uuden vuoden vaihtuminen, talvesta nauttiminen, lämpimästi pukeutuminen sekä hyvinvoinnista huolehtiminen. Lämpimät neuleet, isot hupparit, paksut takit ja villapipot on ehdottomasti yksi tammikuun kohokohtia! Tällä hetkellä mielessä pyörii myös lumilautailu, avantouinti, ulkoilu kirpeässä pakkasilmassa, sekä jooga, kehonpainotreenit kotona ja itsestä huolehtiminen. 

Ruokapuolella värikäs, ravitseva, mausteinen, kasvisvoittoinen ruoka kiinnostaa tällä hetkellä tosi paljon. Mulla on vaikka kuinka paljon uusi reseptejä odottamassa testailua! Se hyvä puoli etäopiskelussa tosiaan on, että kotona voi kokkailla lounaaksi mitä ikinä haluaa ;) Myös erilaiset terveysherkut ja terveelliset snäksit on mulla työn alla, puhumattakaan smoothieista.. Tunnun innostuvani niistä aina vaan enemmän ja enemmän! Mun moodboardeihin kuuluu vahvasti erilaiset miete- ja voimalauseet, sillä ne motivoi mua ihan hurjasti. Luen niitä päivttäin, käytän niitä salasanoina, taustakuvina ja liimailen niitä seiniin.. Seuraavaan asuntoon haluan ehdottomasti myös eat your cake -tyyppisen neon-valon. 

Mood boardin tekeminen on paitsi hauskaa, niin se voi auttaa hahmottamaan mm. omaa tyyliä, omia kiinnostuksen kohteita ja unelmia, sekä auttaa herättelemään omaa luovuutta. Kokeilkaa vaikka! :)

Kuvat: Pinterest ;)

Kommentoi