Kahdenlaisia ihmisiä

IMG_8041.jpg

Ihmiset on erilaisia, moninaisia ja monimutkaisia olentoja, mutta joidenkin asioiden suhteen on olemassa vain kahdenlaisia ihmisiä. Monista eroistaan huolimatta, ihmiset kuuluu tietyissä asioissa vaan jompaan kumpaan leiriin. Checkaa kumpaan kategoriaan sinä kuulut 😀 Entä tuleeko mielen muita yhtä merkittäviä, ihmisiä erottavia tekijöitä?

– On sellaisia ihmisiä, jotka syö ensin kuorrutteen ja sellaisia, jotka säästää piirakan parhaan osan viimiseksi. 

– Niitä, jotka tykkää lämpimän värisistä jouluvaloista ja niitä, jotka suosii kylmän sävyisiä. Ja okei. Kolmanteen kategoriaan kuuluu vielä ne, joiden mielestä värikkäät valot on the way to go.

– Ihmisiä, jotka taittelee kuulokkeet ja piuhat käytön jälkeen nätisti rullalle. Ja niitä, jotka sulloo ne taskuun ja tappelee solmujen kanssa sitten myöhemmin.

– Niitä, jotka asettaa yhden, ja vain yhden herätyksen. Ja niitä, jotka asettaa vähintään 5, jotta voi torkuttaa pidempään. On myös aamuihmisiä. Ja niitä, joiden tekisi mieli lähettää kaikki ennen kello kymmentä heräävät ihmiset toiselle planeetalle.

– Niitä, jotka syö suklaalevystä yhden palan kerrallaan ja sitten niitä, jotka haukkaa suoraan levystä suun kokoisia palasia.

– Ihmisiä, jotka ostaa tonnikalan vedessä ja ihmisiä, jotka ostaa tonninkalan öljyssä.

IMG_8046.jpg

– Niitä, jotka lukee lehden oikeaoppisesti etukannesta takakanteen ja niitä, jotka selailee lehden väärään suuntaan. 

– Ihmisiä, jotka järjestää kirjahyllynsä loogiseen järjestykseen esimerkiksi kirjojen koon tai värin perusteella. Ja niitä, jotka no – kunhan se kirja on hyllyllä niin kaikki on hyvin. 

– Sellaisia ihmisiä, joilla on aina kaapissa uusia vessapaperirullia ja sellaisia, jotka lähtee vasta siinä vaiheessa ostamaan lisää kun kaikki talouspaperit ja servetitkin on käytetty. 

– Ihmisiä, jotka kuorii mandariinit puhtaaksi viimeistä valkoista aluskuorennöyhtää myöden. Ja sitten niitä, joita ei haittaa vaikka mandariini näyttäisikin lumipallolta.

– Niitä, jotka syö pitsan reunat ja niitä, joiden mielestä reunat ei ole syötäväksi tarkoitettu.

– Ihmisiä, joiden appit pursuaa ilmoituksia/lukemattomia viestejä. Ja niitä, joilla appit on aina päivitetty. 

Omat vastaukset: säästän pullasta keskiosan, kuulokkeet on aina solmussa, en torkuta, tonnikalat öljyssä maistuu paremmalle, ja mulla on tällä hetkellä mm. 13 068 lukematonta sähköpostiviestiä, 23 aplikaatiopäivitystä odottamassa ja 10 uutta podcastia kuuntelematta. Okei, kaikki noi sähköpostit on oikeesti roskaposteja 😀

IMG_8048.jpg

Isomman ladyn päivän asuna toimii voimisteluasu, äidin korkkarit ja frozen-laastari <3

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *