KUKKAMEKKO 3:LLA TAPAA

Screen Shot 2017-09-30 at 00.01.50.png

Säikähdin jo, että mekot piti pakata pois ja pyyhkiä pois mielestä seuraavaksi puoleksi vuodeksi. Että kukkaprinttejä saisi seuraavan kerran ihastella vasta sitten kevään kynnyksellä. Mutta säikähdyksellä tällä kertaa selvittiin 🙂 Nimittäin kukkaprintit JA mekot on yhä täällä, ja näyttää vahvasti siltä että ne selviävät hengissä myös talvenkin yli. Nimittäin niin ihania syksyisiä ja talvisia printtejä on tällä hetkellä tarjolla, jonka lisäksi mekkojen käytön suhteen vain mielikuvitus on rajana! Kokosin tähän kolme ihanaa kukkamekkoasua, joilla pitää yllä vähän sitä ihanaa kesäfiilistä kylmyydestä huolimatta.

Tällä hetkellä pärjää vielä paljain säärin, niin näyttävän mekon (liilapohjainen mekko on Gannin) kanssa ei tarvita muuta kuin mukavat tennarit jalkaan (noi viininpunaset Célinen versiot on ihanat) ja laukku vyötärölle solmittuna (Guccin belt bag täyttäisi hyvin tehtävän). Muutenkin mekon + vyön yhdistelmään kannttaa tänä talvena panostaa. Ensimmäisellä asulla uhmaisin vielä syksyä sen verran, että jättäisin takin kotiin ja nappaisin mukaan vaan makeen Balenciagan tekoturkishuivin.

Toinen asu on ihan loistava tapa pitkittää kesämekkojen käyttäikää pukemalla vain housut tai farkut alle. Tää on ihan sairaan kiva kombo! Guccin  yksiolkaiminen mekko on ihan täydellisen sävyinen, samoin ruskea Mulberryn Brimley -laukku. Tän asun voisin pukea päälle heti nyt.

Kolmanteen asuun valkkasin mun lempivärikombinaation lisäksi syksyn must have -takin ja nilkkurit. (Vaalean)punasen ja kamelin yhdistelmä on vaan lyömätön! TÄYDELLINEN takki on Mansur Gavrielin mallistosta, valkoset nilkkurit Balenciagaa, Peekaboo -laukku Fendiä ja mekko Marnia. Sitä vaan että kyllähän näillä kelpaisi talven läpi tepastella.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *