LOMAMOODISSA

BY RACHEL

Lomamood on kytketty päälle. Ja miten hyvältä se on tuntunu!

 

Aikaerosta ollaan jo selvitty (tänne päin on aina helpompi mukautua uuteen rytmiin) ja muutama ihana päivä ehditty viettää tutuissa maisemissa.  Käytiin äitin kans lauantaiaamuna ruokaostoksilla läheisellä farmers marketilla, eli suomeksi sanottuna torilla :) Farmers marketit on täällä tosi suosittuja lähi- ja luomuruoan ostospaikkoja ja ite rakastan tän tyyppisiä ostosreissuja! Lähitilojen  laadukkaita tuotteita, iloisia ja intohimoisia tilanomistajia/myyjiä ja kaiken kaikkiaan vaan rento toritunnelma. Torilta löytyi monia sellasia tuotteita, joihin en oo Suomessa törmännyt ollenkaan  ja ostettiinki niitä kotiin testiin (mm. liilaa lehtikaalia, valkosipulin kukkavarsia). Unelmaelämässäni kävisin joka viikonloppu ostamassa kaikki hevi- ja lihatuotteet tän tyyppiseltä torilta ja kantaisin ostokset kotiin suloisessa pärekorissa.. ;)

 

Me ollaan äitin kans molemmat yhtä intohimoisia terveys- ja hyvinvointinörttejä ja on ollu ihan parasta tehdä yhdessä aamutreenejä (myös iskä ja meiän tytöt on ollu mukana! :D) ja maukkaita ruokia. Tänään sain vielä äitin tekemän smoothiebowlin aamupalaksi, niin ei olis päivä voinut paremmin alkaakaan. 

 

Täällä siis kaikki hyvin :) Blogi tulee varmasti päivittymään tämän kuun aikana vähän tavallista hitaammin, mutta instan puolella koitan pysytellä aktiivisena. Have a great Monday!

 

Kommentoi