Lounastauolla

CF8D0AEA-1674-4D98-8563-E6C47BD690E6.jpeg

Mä olin juuri istunut alas syömään ylläolevaa lounasta, kun mies soittaa ja kysyy lähtisinkö spontaaneille lounastreffeille. Darn! Meidän edellisestä lunch deitistä on arviolta vaan noin 1,5 vuotta aikaa, niin kyllä yks pieni kahdenkeskeinen lounas olis tehnyt ihan terää 😉 No luvattiin kuitenkin ottaa uus yritys ihan tässä lähiaikoina, joten mä jatkoin tyytyväisenä kesäkurpitsakiehkuroiden syömistä. 

Mun omat ruokailut on muuttuneet aika paljon viime viikkojen aikana, kun alotin AIP- ruokavalion eli autoimmuuni protokollan. Ruokavalion tavotteena on tukea omaa immuunijärjestelmää, vähentää elimistön tulehdusta sekä parantaa suoliston kuntoa, joilla kaikilla on positiivisia vaikutuksia paisti autoimmuunitautiin että tietysti myös yleiseen terveydentilaan. 

Tämän päivän lounas oli yksi maukkaimpia aip-ruokia, jota oon viime viikkojen aikana syönyt! Lounaslautaselta löytyi oliiviöljyssä + mausteissa marinoituja kesäkurpitsakiehkuroita, luuliemessä paistettua luomunaudan jauhelilihaa ja lehtikaalia. Päälle istutin vielä pari persiljan oksaa, sekä lisäsin vähän avokadoa ja sitruunamehua. Nam. Joskus yksinkertainen on vaan parasta 🙂

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *