Maaliskuinen maanantai

DSC03795.jpg

DSC03789.jpg

Huippua maanantaita – maaliskuun ensimmäistä sellaista 🙂 Miltä teidän päivä näyttää? Mitä kuuluu?

Mun maanantai on kulunut tähän mennessä urheiluravitsemuksen luentoja kuunnellen, mutta nyt oli pakko ottaa pikkubreikki tähän väliin. Aihe ravintolisät urheilussa on tosi mielenkiintonen, mutta ruoasta puhuminen sai oman mahan kurnimaan, jonka lisäksi uutta asiaa on tullut sen verran paljon, että joudun sitä hetken pureskelemaan 😉 Ei mutta oikeesti, avoimen yliopiston opinnot on ehkä paras keksintö hetkeen. Mä rakastan sitä, että pystyn kuuntelemaan luentoja melkein missä vain; työpöydän ääressä istuessa, lenkillä, salilla, venytellessä, siivoillessa tai vaikka ruokaa laittaessa. Toki jotkut aiheet vaatii takapuolen istuttamista penkkiin, muistiinpanojen tekemistä sekä 100% keskittymistä, mutta se tuo vaan sopivaa vastapainoa muuten melko vapaalle opiskelulle. 

Ja mites toi auringonpaiste?! En kestä miten kauniita nämä maaliskuun ensimmäiset päivät on olleet. Viimeisen viikon aikana on nähty enemmän aurinkoa kun koko talvena yhteensä, ja se jos jokin tekee mut niiiiin onnelliseksi. Somekin on täyttynyt ihanista ulkoilukuvista, jäät ja ladut on täynnä ihmisiä ja porukalla tuntuu muutenkin olevan hymy herkässä. 

Vaikka kevään ensisäteistä nautinkin, niin pakko myöntää että mä niin haaveilen tällä hetkellä aurinkolomasta. Oon sanonut tämän ennenkin, mutta sanon sen uudestaan; mä olen vakuuttunut siitä, että oon syntynyt väärään maanosaan. Mun sielu on selkeästi kotoisin jostain Austraalian itärannikolta. Mä kaipaan auringon lämpöä, hellettä, pisamia, merta sekä hiekkaa varpaiden välissä.. Aurinkoloman kaipuuta ei helpota myöskään se, että muutama ystävä on tällä hetkellä reissussa mitä upeimmissa kohteissa, joten lomakateus on taattu 😀 Koska omat reissut on tältä keväältä tehtävä lähinnä unissaan, niin muista kevään merkeistä aion iloita entistä enemmän. Esim ihanista pastellisävyisistä vaatteista, ensi viikonlopun minilomasta, avantouinneista, sekä pikkuneiden 1v synttäreistä.

Oon tällä hetkellä myös tosi innoissani uudesta ostamastani saliohjelmasta sekä viime viikolla käymästäni laitepilates -ohjauksesta, mutta näistä lisää toisella kertaa! Nyt palaan vielä hetkeksi ravintolisien ihmeelliseen maailmaan.. See you!

DSC03787.jpg

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *