Millainen olisi täydellinen päiväsi?

FullSizeRender.jpg

Hei ihanat! Pistetään törkeen nätin ja aurinkoisen lauantaipäivän kunniaksi pystyyn pieni mind game. Peli on hyvin simppeli ja sisältää vain yhden tehtävän. Ota kuitenkin tehtävä semisti tosissaan, koska lupaan että sen tekeminen saa vähintäänkin hyvänolon hormonit hyrräämään, mutta voi auttaa priorisoimaan omaa elämäänsä tai jopa tarkastelemaan sitä uusien linssien läpi. Tehtävän voit tehdä nyt samantien, ruokaa laittaessasi tai illalla sängyssä makoillessasi – joko ihan vain omassa päässä pohtien tai halutessasi paperille kirjoittaen. Tärkeää tehtävän tekemisessä kuitenkin on se, että pohdit kysymystä kunnolla, uskallat päästää mielikuvituksesi valloilleen ja kaivelet syvältä sisimmästäsi vastaukset kysymyksiin. Are you ready?

 

Minkälainen olisi sinun täydellinen päiväsi?

Jos saisit suunnitella itsellesi täydellisen päivän, minkälainen se olisi? Miltä se tuntuisi? Mitä tekisit, missä ja kenen kanssa? Kuulostaa helpolta kysymykseltä, tiedän. Mutta kuten sanoin, ota tämä tosissaan ja uskalla sisällyttää päivään kaikki ne hulluimmatkin haaveesi. Ole tehtävän kanssa myös mahdollisimman yksityiskohtainen! Koska se, mihin tähän kysymykseen vastaaminen voi auttaa, on identifioimaan juuri niitä asioita elämässä jotka on itselle tärkeitä. Jokaisen päivä tulee olemaan omanlaisensa. Ja jokaisen versio täydellisestä päivästä voi vaihdella vuosien saatossa. 

Sen jälkeen kun oot saanut suunniteltua itsellesi huippukivan päivän, tarkastele listaa hetki. Millaisia asioita voit tuoda haavepäivästäsi nykyiseen arkeesi, joiden avulla pääsisit lähemmäksi täydellistä päivääsi? Jokainen päivä ei tule (tietenkään) noudattamaan tätä reseptiä, mutta reseptin suunnitteleminen voi toimia vähintäänkin suurena inspiraation ja motivaation lähteenä.

 

Mun unelmien päivä olisi seuraavanlainen:

Heräisin aikasin aamulla, joskus viiden aikaan. Aamun aloittaisin jooga- tai pilatessessiolla (joko omassa joogastudiossani tai vaihtoehtoisesti jonkun huippugurun tunnilla), jonka jälkeen nauttisin aamupalaksi täydellisen samettisen smoothiekulhon muun perheen kanssa. Sen jälkeen kun lapset on saatu vietyä kouluun/tarhaan, tekisin töitä kotitoimistosta käsin. Aamupäivät on mun tehokkainta, luovinta aikaa, joten käyttäisin sen hyödykseni tekemällä luovia töitä, kuten suunnittelua, preppausta, kirjoittamista, kuvaamista.. Lounaalla kävisin ulkona syömässä jossain terveyskahvilassa, jonka jälkeen hoitaisin vielä muita (yrittäjyyteen liittyviä) töitä, sekä tapaisin valmennettaviani joko livenä tai skypen välityksellä. Iltapäivästä olisi salitreenin vuoro, jonka jälkeen suuntaisin kotiin lasten ja ruoanlaiton pariin. Ilta kuluisi vahvasti perheen ja ystävien kanssa touhuillen. Illasta saunottaisiin vielä miehen kanssa, jonka jälkeen käpertyisin sänkyyn hyvää kirjaa lukemaan.

Ja kaikki tämä tapahtuisi mieluiten jossain lämpimässä, palmupuiden katveessa.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *