MONDAY & TO DO-LISTS

BY RACHEL

takki Mango / housut Zara / kengät H&M / laukku Marimekko

Maanantai, boom. Tästä alkaa tehokas mutta rento viikko! Eilisen päivän asu Akun karjaisuineen sopi paremmin kun hyvin käynnistämään tän viikon. Etin pitkään kivaa farkkutakkia, koska halusin että siinä olisi joku juju. Tilasin tän Mangon version kokeiluun, ja kun isompi lady näki mun sovittavan tätä niin alkoi pomppimaan että joooo äiti pidä toi! Aku sai siis jäädä.

Mä oon tehny vähän listaa siitä, mitä kaikkea meidän pitäisi saada aikaan tällä viikolla. Kaikki jotka tuntee mut tietää, että mä oon lista-ihminen henkeen ja vereen. Siis ei oo asiaa tai aihetta, josta en kirjoittaisi itselleni listaa ja hyvä etten pidä kirjottamistani listoista erillistä listaa :D Sain mun siskolta jopa kirjan listojen kirjoittamista varten. Listography - Your life in lists -kirja sisältää yli 100 valmiiksi nimettyä listaa, joita täyttämällä voi koota oman elämänsä biografiaa. Listoja on suhteellisen tavallisista aiheista kuten aiemmista työpaikoista, pahimmista peloista, lempileffoista ja parhaista luonteenpiirteistä. On lista asioista, joita haluaisi muuttaa maailmassa, pahoista jutuista joita on lapsena tehnyt, ja mieleenpainuvimmista taudeista joita on sairastanut. Sitten löytyy listoja mm. seuraavista aiheista: mitä toivoisit ihmisten muistavan sinusta, mitä pelastaisit talostasi tulipalon sattuessa, kummallisimmat paikat jossa oot harrastanu seksiä, ja elämäsi noloimmat hetket ja tavat. Eli aika perinpohjasesti kaikkea :D Tän taipumuksen oon periny äidiltäni, ja monesti me nauretaan yhdessä sille kuinka meiltä molemmilta löytyy joka housun taskusta ja kirjekuoren nurkasta jos jonkinmoista listaa. 

Mutta nyt me lähdetään taklaamaan sellasia asioita kuten "paikkaa kolot ja saumat", "kitke rikkaruohot ajotien varresta", "pyyhi keittiön kaapit sisältä ja ulkoa" ja "syö jälkkäriksi markkinoilta ostettua sairaan hyvää käsintehtyä suolapähkinäfudgea". Ei oo mitään sen parempaa fiilistä, kun saa yks kerrallaan yliviivata tehtyjä asioita listalta ;) Varsinki ton vikan aion yliviivata moneen kertaan. Hyvää alkanutta viikkoa!

Kommentit

Essi's

Siis mä oon kanssa listaihminen ihan henkeen ja vereen. Työpöytäni vilisee keltaisista post-it lapuista, puhelimessani on lukematon määrä muisioita ja kalenterissa muutamia myös. Listat on parhaita!!

byrachel
BY RACHEL

Joo, oon niin samanlainen :D Välillä itteäki naurattaa, jos pohtii ääneen asioita yksin tai yhessä muitten kanssa, niin voi olla varma siitä että jossain vaiheessa mun suusta pääsee "pitäskö tehdä lista?" "hei tehään lista". Ja samaa mieltä, ne on ihan parhaita :D

Kommentoi