NEW UGLY DAD SHOES

5635F27B-DC3A-48D7-B318-520A4E71A370.jpeg

Olihan ne pakko hankkia. Rumat isikengät nimittäin.

Huomasin kuolaavani paksupohjaisia, isoja, chunkykenkiä jatkuvasti muiden päällä. Isikenkiä vilahteli jatkuvasti instakuvissa ja totesin viimeistään Pinterestiä selaissani, että ne sopii itseasiassa todella monenlaisiin asuihin. Olkoonkin ohimenevä trendi, mutta mulla on ollu jo pitkään taipumus hankkia mitä erikoisimpia kenkiä, niin ajattelin näiden sopivan jonon jatkoksi mitä parhaiten 😉

Oma budjetti ei ihan riittäny Balenciagan tai Acnen versioihin, mutta Topshop onneksi tuli ja pelasti pinteestä. Tilasin Topshopilta nämä valkoiset versiot (jotka muistuttaa erehdyttävän paljon juuri Balenciagan kenkiä) testiin, ja se oli rakkautta ensi silmäyksellä JA askeleella! En kestä miten hauskannäköset kengät, jotka vielä tuntuu miellyttävältä jalassa! Sitäpaitsi. Nää kengät muistuttaa mua mun ekoista paksupohjasista kengistä, jotka sain eskariin mennessäni. Ne oli sisäkengiksi tarkoitetut, hohtavan valkoiset kaunokaiset, joita varjelin likaantumiselta kaikin keinoin. Siihen aikaan kaikin keinoin tarkoitti lähinnä omaa sylkeä ja märkää vessapaperia, mutta kuitenkin. 

Voin kuitenkin vaan kuvitella, miten nämä kengät tulee jakamaan mielipiteitä 😀 Oh well, onneksi tykkään ite omasta tyylistäni isikenkineen kaikkineen! Tänään on muutenkin hyvä päivä. Aurinko paistaa, viikon koulutyöt on purkissa ja illalla odottaa vielä vapaailta miehen kans 🙂 Tytöt lähtee molemmat yöksi mummulaan, joten meillä olisi pitkästä aikaa tiedossa lapsivapaa ilta. So awesome. Sunnuntaina on vielä meidän tuoreimman kummipojan ristiäiset, joten aika muikea pe-la-su tiedossa. 

Toivottavasti sielläkin ollaan yhtä innoissaan auringosta ja alkavasta viikonlopusta! Nähdään!

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *