PAKSUT & KUOHKEAT AMERIKKALAISET PANNUKAKUT

 

IMG_2443.JPG

IMG_2458.JPGIMG_2447.JPG

IMG_2454.JPG

Paksut, kuohkeat amerikkalaiset pannarit on aina kuuluneet mun suosikkiherkkuihin. Sorge suomalainen uunipannari, sä et vaan millään yllä samalle tasolle näiden pannareiden kanssa 🙂 Ei oo oikeesti mitään sen parempaa, kuin pehmeän makea pannukakku, joka on hukutettu vaahterasiirappiin, sekä kuorrutettu vaniljajäätelöllä ja tuoreilla mansikoilla tai persikoilla. YUM-MY. Näitä on tullut syötyä ihan lapsesta saakka, sillä pannarit ja vohvelit oli meidän perheen vakkariaamupala sunnuntaiaamuisin, joten jonkinlaiseksi pannukakkuasiantuntijaksi uskallan itseäni kutsua. Nykyään näitä tulee tehtyä harvemmin ja korvattua välillä terveellisemmillä banaanipannareilla, mutta hei. Jos tekee mieli täydellisiä, makeita, herkullisia pannukakkuja, niin sillon pitää kuunnella itseään, tehdä oikeita pannukakkuja sokereineen jauhoineen, ja nauttia joka ikisesta suupalasta 🙂

Ohje, joka on peräisin äidiltäni, on nopea ja helppotekoinen. Kuivat ja kosteat aineet sekoitetaan erillisissä kulhoissa keskenään ja sitten yhdistetään sekoittaen mahdollisimman vähän. Huom! Mahdollisimmn vähän tarkoittaa sitä että taikinaan saa jäädä taikinapaakkuja! Ne häviävät itsestään taikinan turvotessa ja paistaessa. Jos taikinan sekoittaa ihan sileäksi, on lopputuloksena kovia lättyjä jota kukaan ei halua syödä 😀

AMERIKKALAISET PANNUKAKUT

2,5 dl jauhoja

1 rkl sokeria

1 rkl leivinjauhetta

1/2 tl suolaa

2,5 dl maitoa

2 rkl voita/öljyä

1 kananmuna

IMG_2460.JPG

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *