PARSASPAGETTI

DSC08033.jpg

DSC08037.jpg

DSC08040 (1).jpg

DSC08048.jpg

Parsaspagetti tuli mun instafeedissä vastaan yhtenä päivänä. Koska se näytti superhyvälle, ja reseptikin oli vaan kahden lauseen mittainen, lähdin samantien keittiöön laittamaan reseptin testiin. Tykkäsin tosi paljon! Todellakin hauska tapa käyttää parsaa monipuolisemmin ja eri muodoissa. Maailman helpoin resepti kuuluu siis näin: Pese ja suikaloi parsat kuorimaveitsellä. Paista öljyssä minuutin kaksi ja mausta suolalla ja pippurilla. Itse jätin parsat hieman rapsakoiksi, purisitin päälle sitruunamehua, ja söin ne yhdessä seitikastikkeen kera. Helppoa, halpaa ja herkullista. 

Meillä ilta jatkuu lätkän välierien katsomisella kavereitten kanssa. Sen lisäksi otetaan arskaa takaterassilla (jossa on auringossa varmaan 30 lämmintä) ja grillataan kana-kasvisvartaita ja tulisia makkaroita. Koska mä kannustan lätkässä Kanadaa ja mies Suomea, niin kaikki tärkeämmät pelit on aina mielenkiintosta aikaa meidän perheessä 😀 Enää ei sentään suutata toisillemme, jos oma joukkue sattuu häviämään, haha. 

DSC08042.jpg

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *