SM-finalisti ja 9 muuta random faktaa minusta

BY RACHEL

Joo, mä oon päässyt SM-finaaliin. Kuka arvaa että missä kisassa? Paljastankin sen vasta postauksen lopussa :D 

1. Maailman suurin mysteeri mulle on se, miten ihmeessä joku voi kadottaa toisen kenkänsä tai sukkansa johonkin motarin varteen??? ????? ???????????? Really??? Ihmettelen sillon vaan, että millaista sen ihmisen muu elämä mahtaa olla?

2. Tykkään kuunnella ja katsoa mainoksia, ja analysoida niitä. Esim vaikka Youtube-mainokset välillä kuinka ärsyttäisi, niin saatan katsoa ne ihan vaan sen takia, että saan tutkia ja arvioida niiden vaikuttavuutta. Voisin joskus tehdä postauksen esim. Top 10 ja Huonoimmat 10 -mainoksista :D

3. En jaksa korjata tavaroita pois, jos tiedän että tarviin niitä kuitenkin kohta uudestaan. Esim. Jos ompelen ja aion jatkaa ompelemista vielä seuraavana päivänä, niin jätän koneen siihen. Tai kun keitän aamulla kahvia ja tiedän että keitän iltapäivällä uudestaan, niin jätän kahvinpurut pöydälle. Mun mies toimii taas päinvastoin, ja tää aiheuttaa välillä pientä erimielisyyttä meidän välille :D Varsinkin kun mun kohta, voi todellakin olla aika epämääräinen käsite.

4. Oon soittanu kerran 0100100-numeroon, kun meillä tuli kaverin kanssa taistelu siitä onko lime oikeaoppisesti lime vai limetti. Luulin että se oli lime. Hävisin :(

5. Ajaessani pidempiä automatkoja teen yleensä kolmea asiaa: kuuntelen podcasteja, treenaan lantionpohjan lihaksia ja pelaan itteni kanssa rekisterikilpipeliä. (Peli menee seuraavasti: rekkarin kirjainyhdistelmästä pitää sanoa esimmäinen mieleen tuleva sana tai lause. Mitä hauskempi lause, sen parempi.)

6. Rakastan lahjojen antamista ja mä otan lahjojen antamisen ihan tosissaan. Varsinkin mitä läheisemmästä ihmisestä on kyse, niin haluan että lahja on todella persoonallinen ja juuri kyseiselle henkilölle valkattu. Kun lahjan takana on tunne ja tarkoitus, niin sillon se on mielestäni onnistunut lahja. Ja kun keksin täydellisen lahjan, oon yleensä asiasta niin innoissani että mun on vaikea pysytellä aloillani, ja loistan kun mikäkin Naantalin aurinko.

7. Kuka muu on ollut lapsena vaaleansininen versio? Meidän äiti puki mut ja mun pikkusiskon pienempänä usein samanlaisiin vaatteisiin, mutta mä olin aina light blue ja sisko light pink.

8. En voi sietää meetvurstin hajua. Meetvurstin haju sormissa on jotain kamalinta mitä tiedän :D

9. Oon kehitelly päässäni uutta keksintöä, nimittäin itsepuhdistuvan jääkaapin. Että jääkapin oven suljettua, se maagisesti imuroisi kaikki murut, pyyhkisi kaikki soijakastiketahrat ja desinfioisi lasihyllyt kirkkaiksi. Ja irrottaisi takaseinään kiinnijäätyneet basilikan lehdet.

Ja 10. Osallistuin tossa kuukaus takaperin instagramissa Mehuisan ja Wilfan järjestämään mehun ja smoothien SM-kisoihin (kiitos J vielä patistuksesta!). Olin törmännyt kisamainoksiin muutamaan otteeseen ja ajatellut osallistuvani, mutta kun kaveri laittoi viestiä että "huomasitko tän, tää ois niin sun juttu", käärin samantien hihat ja laitoin heilumaan. Eihän siinä voinu mitään menettääkään. Tarkoituksena oli siis kuvata oma mehu tai smoothie ja tägätä se kisaan resepteineen, ja kuvien joukosta valkattiin neljä finalistia. Osallistuin kisaan kahdella smoothiella; mansikka-vadelma-kookosmaito-inkivääri-kukkakaali-versiolla ja mustikkapiirakkaversiolla, ja mansikka-vadelma-smoothiella pääsin lopulta jatkoon. Aika crazyä! Loppukilpailu käydään I Love Me -messuilla 21.10, jossa finaaliin päässeet neljä smuutia tullaan tekemään paikan päällä ihan livenä, ja tuomaristo valitsee makutestin perusteella voittajan. Eli mitä tästä opimme - hulluimmatkin ideat kannattaa todellakin toteuttaa.

Kommentoi