Sunnuntai-illan inspiraatio

BY RACHEL

Sunnuntai-illan inspiraatiopläjäys - olkaa hyvät ;) Näistä kollaaseista huomaa aina, milloin oma inspiraatiokovalevy alkaa olla niin täynnä, että sen sisältöä on pakko purkaa vähän bloginkin puolelle, heh. No mutta! Kävin pyörimässä tänään Helsingissä, kun mulla oli aika varattuna meikkiopastukseen Stockan beauty -pisteelle. Pääsin vihdoin käyttämään J:ltä saatua lahjakorttia, jonka halusin käyttää opettelemaan vähän silmämeikin saloja, kun sellaista ei ole mun kasvoilla ennen nähty. Puolentoista tunnin ajan sain kosmetiikkaneuvojalta kädestä pitäen ohjeistusta siihen, miten loihtia smokey eye -lookki, ja kyllä sieltä ihan makee juhlameikki saatiin loihdittua. Täytyy kyllä myöntää, että mä rakastan luonnonkauneutta ja muutenkin mahdollisimman luonnollista lookkia (ja okei, oon myös aika laiska ja mukavuudenhaluinen ;)), että säästän erikoisefektit ihan vaan todella spesiaaleihin tilanteisiin. Mutta hauska kokemus!

Helsingissä käydessäni saan kuitenkin aina ihan hirveesti inspiraatiota. En tiedä johtuuko se ihmisvilinästä, kaunpungin fiiliksestä vai vaan siitä, että pääsee hetkeksi ihan uuteen ympäristöön, mutta kotiin palaan aina monta ideaa ja ajatusta rikkaampana. Tällä kertaa tyydyin lähinnä näyteikkunashoppailuun, mutta moni ylläolevia juttuja kävin ihan hypistelemässä ja sovittamassakin. Mä oon esimerkiksi monta, monta vuotta ihaillu noita Acnen tennareita, ja nyt noi beiget paksupohjaiset versiot houkuttais tosi paljon. TAI toisena vaihtoehtona isi-kengät, eli tommoset isot, paksupohjaiset, rumat (:D) tennarit. Musta ne on vaan niin hauskat.

Marimekolla kävin kans ihastelemassa ihanan värikkäitä housuja ja mekkoja... aah. Voisin jäädä sinne asumaan unikkojen ja tasaraitojen sekaan. Leokuosi ei näköjään lähde musta kulumallakaan ja oonkin tullu siihen tulokseen, että mun toteemieläin olisi ehdottomasti leopardi. Kävin kuolaamassa, siis KUOLAAMASSA Gannin leo-mekkoja ja takkeja... Tai entä Zimmermannin ihana, hempeä kesämallisto? Kollaasin vaaleanpunanen mekko on ihan täykky.

Tänään inspiroi myös vaaleanpunaiset seinät, kukat ja maalaaminen (mun on tehny jo pitkään maalata!), sekä ilmakuivattu kinkku+cantaloupe -makuyhdistelmä, jota löytyi myös tämän päiväisestä salaatista. Täytyy tehdä samanlainen setti mitä pikimmiten, niin hyvää se oli! 

Kommentoi