Väliaikakatsaus

IMG_1046.jpg

Torstai jo – tää viikko on menny ihan kauheeta vauhtia! Musta tuntukin, että pieni torstainen väliaikakatsaus sopisi siis tähän väliin.. 

Viikon paras asia on ollu arki. Koitin pitkään miettiä mikä viikossa olisi ollu jotenkin erityisen mieleenpainuva, mutta viikko on ollu täynnä kivoja asioita, hetkiä ja ihmisiä. En oo mikään syksyihminen, mutta tää syksy ja sen mukana tuoma arki on tuntunu tosi hyvältä. Katotaan oonko kuukauden päästä vielä samaa mieltä 😀

Ja huonoin asia no hmm.. sanotaan nyt nää vesisateet. Tai se pikkukateus kaikille niille, jotka on postaillu koko viikon ihan törkeen makeita kuvia Nykistä ja muotiviikoilta.. 

Mitä teen tällä hetkellä juon päiväkahvia, kirjotan postausta, kuuntelen podcastia ja…imetän. Sorry jos toi vika oli TMI, mutta näin tää yleensä menee 😉 Sanoko joku multitasking?

Mitä ajattelen tällä hetkellä hukkasin mun puhelimen suojakuoret ja nyt mietin sitä että kauankohan menee että näyttö on hajalla? No okei, oikeesti mietin tätä Marimekon karvatakkia……

Mikä nauratti tänään: vanhempi lady ja uudet rullaluistimet. Ensin harjoteltiin sisällä, sitten terassilla, ja nyt lady uskalsi lähteä naapuriin asti leikkikavereita hakemaan. Oli pakko jäädä pihalle seuraamaan tämän haparoivaakin  haparoivaa menoa, oli meinaa aika koomisen näköstä 😀 Mutta mikä mimmi että heti rohkeni lähteä!

Viikonloppuna aion käydä Ikeassa, nähdä kavereita, käydä kuvailemassa asuja ja perhepotretteja, sekä lukea muutaman pikalainassa olevan kirjan! Ja ehkä pitää pitkästä aikaa kotispahetken.

Ensi viikolla on luvassa ainakin brunssi tyttökavereiden kanssa, ystävien synttäreitä, ja miehen synttäreiden suunnittelua. Aika on käymässä vähiin ja mun maailman parhaimmat idikset ei tunnukaan onnistuvan, joten pakko laittaa mun thinking cap päähän ja alkaa ideoimaan..

PS. Näkyykö teilläki tuo ”poistaa roikkuvat makkarat mahasta” GIF-mainos? Pitää varmaan alkaa miettiä ihan omia nettisivuja jos täällä mainokset on näin ihmeellisiä? 

IMG_1056.jpg

college &OtherStories / housut ja kengät Zara

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *