Viikko numeroina

 

IMG_2581.jpg

5 (!!!!) aurinkoista päivää. Miten paljon mulla onkaan ollu ikänä aurinkoa, lämpöä ja kesäfiilistä! Tän viikon kelit on kyllä ollu jotain niin parasta. Ihan väkisinkin meinaa hymyillyttää, etenkin kun sunnuntaina ja maanantaina lähennellään jo hellerajoja!

1 äitienpäiväkahvi. Ladyn päiväkodissa järjestettiin äitienpäiväaamupala ja -kahvi. Ihana hetki eskarilaisen kanssa. Pitäis ehdottomasti viettää enemmän ihan kahdenkeskeistä aikaa.

2 pellillistä siemennäkkäriä. Viikon siemennäkkärit on jo kohta syöty. Niitä on syöty tällä viikolla keittojen kaverina, aamu- ja iltapalana, sekä pakattu mukaan puistovälipalaksi. Isompi lady on koko viikon hokenu; these are so darn good!

4 purkkia kookosmaitoa. Mulla menee tällä hetkellä noin purkki kookosmaitoa päivässä. Useimmiten smoothien seassa, kookosjogurttina tai keitossa. Onneksi tykkään sen mausta 😉

IMG_2489.jpg

1 Tanhupallon tapaaminen. Päästiin tapaamaan Tanhupalloa, jonka jälkeen kotona on vilissy sen jälkeen balettipukuja ja karvamatoja. 

9 löytöä kirpputorilta. Siis ihan parasta on se, että kirpputorilta löytää just sitä mitä tarvii. Ihan kun ne olis siellä odottamassa juuri sua 🙂 Löysin tytöille mm. paljon hyväkuntoista kesävaatetta (ja yhden flamenco mekon…). 

2 palautettua esseetä. 1 essee terveysviestinnästä blogimaailmassa ja toinen urheilijan ravitsemusohjauksesta. Supermielenkiintosia molemmat!

14 sivua pääykoemateriaalia. Pääsykokeisiin lukeminen on korkattu! Vähän meinaa stressitasot nousta kun ajattelee edessä olevaa urakkaa, mutta koitan uskoa siihen että nyt on mun aika päästä sisään. Teen ainakin kaikkeni! Luku-urakkaa on onneksi helpottanu ihan mielettömästi se, että oon voinu parkkeerata itteni parvekkeelle 30-asteen lämpöön tankkaamaan sekä pääsykoematskua ette D-vitamiinia!

5 smoothieta. 1 smoothie every day. 

IMG_2425.jpg

24 käveltyä kilometriä. Keskustassa asumisen PARHAITA puolia, ehdottomasti. Pääsee kävellen joka paikkaan ja päivässä tulee helposti 10 000 askelta täyteen. Ilman tätä hyötyliikuntaa mun pitäisi tehdä joka päivä noin viiden kilsan lenkki, että saisin päivittäiset askeleet täyteen!

18 leukaa. Ei putkeen, valitettavasti 😀 Tän vuoden tavoitteena on 12 leukaa ja tällä hetkellä niitä menee 8 putkeen. Onneksi tässä on vielä hyvin aikaa keräillä vähän lisävoimia..

4 meikitöntä päivää. Who needs make up when you have freckles? 

1 jakso Designated Survivoria. Ainoa ohjelma jota seuraan, mutta se on vaan niin hyvä! 

1 öljytahrainen huppari. Millä saa öljytahrat vaatteista pois? Ehdin käyttää mun uutta keltasta hupparia 4 kertaa 🙁

Kommentit (2)
  1. Vitsi tykkään tällaisista listapostauksista. 🙂 8 leukaa putkeen on jo aiika kova!

    1. Näitä on itekin hauska tehdä 🙂 ja joo, tekniikka on kyllä kunnossa niin nyt vaan tarvitaan lisää voimaa 😉

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *