Viikon blogi -tunnustus

Untitled.png

Ihan mieletöntä!!!

Kun olin koko viikon surkutelllut sitä, miten mun aiemmin selkeät visiot blogin suhteen tuntui yhtäkkiä tosi sumeilta, miten eteneminen ja kehittyminen blogin suhteen oli hitaampaa kuin olisin halunnut, ja miten hankalaa blogin toteuttaminen perheellisenä toisinaan saattoi olla. Kun tulin eilen harmistuneena kotiin epäonnistuneen kuvaussession jälkeen, ja kurkkasin blogiin oliko mun ajastettu postaus tullut ulos. Niin mikä yllätys mua täällä odottikaan!!!

Lilyn toimitus oli valinnut mun blogin viikon blogiksi ja nostanut sen etusivulle! What!! Siis se tunne, kun oot tehnyt ihan älyttömän suuren työn jonkun asian eteen, ja kuljet kohti omia (vielä näkymättömiä) tavoiteita ja haaveita.. niin joku jossain on huomannut sen ja antaa siitä tunnustusta. Ihan mie-le-tön-tä. Ja kuinka osuvan kuvaustekstin he oli mun blogista kirjottaneetkaan <3 

Tämä tunnustus ei olisi kyllä voinut tulla yhtään paremmalla hetkellä. Oon koko viikon käyny blogia läpi ja vähän miettinyt sitä, mihin suuntaan haluan lähteä tätä viemään, listannut kehitysideoita ja pyytänyt palautetta. Vaikka blogi onkin vielä ”vain harrastus”, niin mulla on alusta asti ollut selkeä visio ja tavoite blogin suhteen – tätä haluan tehdä työkseni. Vaikka eteneminen välillä takkuaisikin ja opittavaa on vielä paljon, the dream is still there. And I’m coming at you more passionate, inspired and motivated, than ever before! 

 

Kommentit (2)
  1. Kiitos paljon <3 Ihana, että oot pysytellyt matkassa mukana! 🙂

  2. Oot kyllä paikkasi ansainnut, sulla on tosi kiva ja persoonallinen tyyli 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *