WHAT I WANT TO WEAR FRIDAY

BY RACHEL

Heräsin tänään vähän yli neljän eikä enää väsyttänyt. Kännykkä ei ollut tavallisella paikallaan (meidän runkopatjojen välissä), joten kömmin ympäriinsä sitä etsien. Onneksi äiti sattui Whatsappaamaan juuri samalla hetkellä, ja kännykkä pirisi jostain lakanoiden välistä. Äiti on tulossa Suomeen siskoni kanssa ensi kuussa!!! Ihan maailman paras uutinen. Tämän jälkeen oli entistä vaikeampi saada enää unta.

Kuulin sateen ropinan ja vähän meinasi alkaa ärsyttämään huono ilma. Selailin instaa ja Pinterestiä ja sain niin paljon uutta inspiraatiota. Mietin mistä löytäisin hyvän valokuvaajan, jotta voisin vihdoin alkaa julkaisemaan myös omia asukuvia näiden toiveasujen sijaan, vaikka näitä tykkäänkin väkertää ihan luvattoman paljon. Mietin, että ens viikolla meillä voi hyvin olla jo vauva kotona ja toivoin pikaista palautumista ja sopeutumista uuteen arkeen. Nukahdin joskus viiden jälkeen, kun mies lähti töihin.

Heräsin kun tyttö kömpi viereen ennen seiskaa. Tämän viikon teemana on kyllä ollut kunnon känkkäränkkä, joka alkaa heti aamulla tytön herättyä.. Reagoiko vauvan tuloon? Vai onko tämä vain tavallista 5-vuotiaan rajojen kokeilua, itsensä ilmaisua, uhmaa? Väännetään tänään muun muassa siitä, ollako innoissaan että Nana on tulossa käymään, onko lasissa liikaa vettä ja syödäkö aamupalaa ollenkaan koska pöydässä ei ole leipää tarjolla. Kun annan aamupalalle aikarajan, niin tyttö protestoi syömällä pelkkiä kuivia muroja. Onneksi olen löytänyt syvään hengittämisen taidon, ja hengittelen muutaman kerran kaiken negatiivisen pois itsestäni.

Onneksi on kuitenkin perjantai, joka tarkoittaa että tyttö on pois päiväkodista ja viikonlopun löhöily saa alkaa jo heti aamusta. Löydettyäni hyvän vireen ja fiiliksen päivään, laitoin Spotifyn soimaan ja leivoin maailman parhaita kaurarieskoja. (Näiden ohjeen laitoin ehdottomasti pian jakoon, koska ne ovat maailman helpoimmat, nopeimmat, maukkaimmat ja kuitupitoisimmat leivät ikinä. Ne ovat myös luontaisesti gluteenittomia ja toimivat myös maidottomana!) Tehtiin tytön kanssa yhdessä asukollaaseja Polyvoressa, ja päätettiin, että lähdetään iltapäivällä yhdessä kahvilaan herkuttelemaan.

Asu on taas pelkkiä tämän hetken lemppareitani: karvatakit alkaa olla jo vähän nähtyjä, mutta itse en niistä vielä suostu luopumaan.. Varsinkin kevättä kohti siirtyessä vaaleammat versiot näyttää yhtä aikaa raikkailta ja lämpimiltä. Odotan niiiiiiiiiiin paljon, että pääsen taas pukemaan farkut jalkaan ja vilauttamaan jo vähän nilkkaa. Näitä Acnen kenkiä oon kuolannut jo monta vuotta, ja ovat ehdottomasti seuraava kenkähankintani. Tissipaita oli myös rakkautta ensisilmäyksellä, ja tilasinkin itselleni eri version tästä. En malta odottaa miehen reaktiota :D Asusteina tähän muuten simppeliin asuun ottaisin vain Guccin repun ja iiiiisot, vaaleat, kissamalliset aurinkolasit. Jonkun repun haluaisin ehdottomasti hommata, sillä seuraavat puoli vuotta tulen kantamaan mukanani vaippa- ja vaatevuoria, ja hauskempaahan se olisi jos ne saisi pakattua piiloon näinkin tyylikkääseen reppuun, heh. 

Kommentit

Minnea
Minnean muruja

Näyttää hyvältä! Hassua, mäkin laitoin juuri omaan blogiin päivän haaveasuni :) Vähän erilainen kuin sinun, mutta keväinen fiilis molemmissa!

Kivaa perjantaita ja viikonloppua!

byrachel
BY RACHEL

Todellakin keväinen fiilis sunkin luomassa haaveasussa! Siis kaikki vaaleat värit ja pastellitsävyt näyttää niiiiiin raikkailta nyt :) Hyvää viikonloppua sulle myös, toivotaan auringonpaistetta!

Kommentoi